"Stalker" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

CBS'te bu sezon yayına girecek olan gerilim-polisiye türündeki dizi Stalker'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Yeni sezonda Pazartesi geceleri 9 kuşağında yayınlanacak olan yapımın ilk fragmanı:

Dizi için daha önce şu konuda yaptığımız tanıtım:

The Following'in yapımcısından olan bu dizi bir psikolojik gerilim dizisi ve bir dedektif çiftin etrafında hikaye konumlandırılmış.

Dizinin başrollerinde Nikita'nın Nikita'sı Maggie Q ve son olarak American Horror Story'de yer alan Altın Küre ödüllü oyuncu Dylan McDermott yer alıyor.

aaaa süper bir diziye benziyor @OzaN biliyorsun ben polisiye sevmiyorum fazla ama bu dizinin fragmanı çok hoşuma gitti eğer fragmandakı gibi her bölüm farkı sucluları yakalamakla geçicekse ben izlerim kesinlikle bu diziyi
takip listeme alıyorum ilk bölüme bakıcam yeni dizi adayım hayırlı olsun şimdiden 🙂🙂🙂

ayo lsenin de başına böyle şeyler gelir inşallah

ayo lböyle sıradan birisin belki öyle ölürsen biri film yapar ölümünü ben de gider izlerim
hahah manyakmısıns en beee başka bişi yokmuda benim özlümümü izlemeyi düişlüyorsun
ayrıca sıradan biri olduğumu sana kim söyledi farklıyım ben

hahah manyakmısıns en beee başka bişi yokmuda benim özlümümü izlemeyi düişlüyorsun
ayrıca sıradan biri olduğumu sana kim söyledi farklıyım ben
Nikita'nın Nikita'sı Maggie Q için izlemek lazım hem hareketli bir dizi uyutmazda bakalım hele ne çıkacak

bende polis dizilerini sevmiyorum ama polisiye olunca iş değişiyor

Nikita'nın Nikita'sı Maggie Q için izlemek lazım hem hareketli bir dizi uyutmazda bakalım hele ne çıkacak

bende polis dizilerini sevmiyorum ama polisiye olunca iş değişiyor
ayy senin niyetin farklı herzamankı gibi
ama böyle her bölümde farklı suçluları yakalama olayı olucna ilgimi çekiyor bu dizide o şekilde olucak gibi arka sokakları andırıyor bence izleyebilirim 🙂🙂

arka sokakları andırıyorsa bu diziye @pompy ve @ABAY_06 ı etiketlemek lazım

hayırr yaaa emreye ne oluyor sizin yüzünüzden bana birşey kalmıyor
elini çabuk tutmuyorsun
emre sırf parlak diye gökteki yıldızları bile toplayıp çuvalına koyar parlak hastasıdır
onun için konuya girdiğin an direk parlak oğlanın ismini söyle bu benim de daha emre gelmeden

Offff yıkılıyorum şuan.

Following'in yapımcısından bir iş çıkmış benim için direk izleme kararı zaten ki dizinin konusun tam benlik gerilim polisiye.

Şuan gözüme batan başrılde ki adam.Geçen sezon bir dizisi vasattı adını unuttum yine öyle olmaz umarım ama altın küreliymiş sıkıntı çözüldü.
Başrolde ki kadına aşık oldum.Ryan'dan daha iyi bir dedektif.

Son olarak @Forumdash gördün mü.

Fragman fena değil ama yine de yeterince ilgimi çekmedi. İzleme ihtimalim epey düşük. Yine de belli olmaz tabii bu işler.

Bu arada @Çiğdem- senin aksine bence sezona yayılan suçlular çok daha ilgi çekici. Her bölüm farklı konu sıkıyor bir süre sonra.

polisiye dizilerinde sezonluk tek düşmanlar olmuyor yani sernaryo gereği uymuyor sanırım
birde çoğu polisiye dizileri durgun sadece konuşma ağırlıklı geçiyor bu diziyi sevmemin nedeni hareketli bir dizi gibi görünüyor sanki temposu yüksek görünüyor almost human izliyordum ben oda polisiye ama temposu yüksek farklıydı bu sezon bitti malesef
bu dizide hareketli görünüyor bence takip listeme koydum ben 🙂🙂

tek sezonda kaldırıldımı almost ?