Sporx -Yeni Program-

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

Spor severler ekran başına haftanın her maçını tek tek yorumlayıp spora ait her şeyi sizle paylaşacağım program Sporx 23 Nisan çarşamba akşamı başlıyor..!

Aga futbolla aram iyi değildir
umarım basket maçlarınında özetlerini geçersin ve yorumlarsın
başarılar diliyorum yeni programında.....

hayırlı olsun aga iyi bi program olacağına inanıyorum başarılar

Aga futbolla aram iyi değildir
umarım basket maçlarınında özetlerini geçersin ve yorumlarsın
başarılar diliyorum yeni programında.....
Tabiki de aga basketi de yorumlayacağım severim basketi

Hayırlı olsun merakla bekliyorum
Teşekkür ederim abi

hayırlı olsun aga iyi bi program olacağına inanıyorum başarılar
Teşekkür ederim aga inşallah beklentileriniz boşa çıkartmayacağım

Tabiki de aga basketi de yorumlayacağım severim basketi

Teşekkür ederim abi

Teşekkür ederim aga inşallah beklentileriniz boşa çıkartmayacağım
Süper haber bu artık program benden kaçmaz bir hale geldi utanarak söylüyorum ama nedense futbola ısınamadım sadece takımımın maçlarını takip ederim o da sonuçlara bakmakla yetinirim

Kolay gelsin. Maçların keyfi kaçtı. Rakipsiz futbolun tadı kalmıyor))

Kolay gelsin. Maçların keyfi kaçtı. Rakipsiz futbolun tadı kalmıyor))
Her şey zirve değil ki düşme hattında bir çok takım yarışıyor her maçı tek tek yorumlayacağım

Süper haber bu artık program benden kaçmaz bir hale geldi utanarak söylüyorum ama nedense futbola ısınamadım sadece takımımın maçlarını takip ederim o da sonuçlara bakmakla yetinirim
Hangi takımlısın aga ?

2 yıldır gerideydiniz o zaman duyamadık bunları geçen haftaki mağlubiyetten dolayıda geçmiş olsun aga
)))
Aaa malup mu olduk. Futboldan koptuk hacı. Fark çok olunca insanın umrunda olmuyor. Eee siz de arada sevinin aferin bizimkilere

Aaa malup mu olduk. Futboldan koptuk hacı. Fark çok olunca insanın umrunda olmuyor. Eee siz de arada sevinin aferin bizimkilere
2 yıldır şampiyon olanda biz 2 yıldır şl de gruptan çıkanda biz 2 yıldır süper kupayı alanda biz zahmet olacak avrupada yoksunuz kupada yoksunuz ligide alamazsanız kilidi vurun bırakın bu işi aga
))

Her şey zirve değil ki düşme hattında bir çok takım yarışıyor her maçı tek tek yorumlayacağım

Hangi takımlısın aga ?
Onları unuttum. Ligin tek heycanlı kısmı o. Haaa Bide 2. Kim Olacak O da heycanliymis)))

2 yıldır şampiyon olanda biz 2 yıldır şl de gruptan çıkanda biz 2 yıldır süper kupayı alanda biz zahmet olacak avrupada yoksunuz kupada yoksunuz ligide alamazsanız kilidi vurun bırakın bu işi aga
))
Bir yer de mazi yukseliyorsa güneş batıyordur))) evet haklısın avrupada yokuz fark daha fazla olmalı bizimkiler yatıyor))

Çok sevindim futbol u burdan daha iyi takip edeceğim
Merakla bekliyoruz