Tabiki de aga basketi de yorumlayacağım severim basketiAga futbolla aram iyi değildirumarım basket maçlarınında özetlerini geçersin ve yorumlarsınbaşarılar diliyorum yeni programında.....
Teşekkür ederim abiHayırlı olsun merakla bekliyorum
Teşekkür ederim aga inşallah beklentileriniz boşa çıkartmayacağımhayırlı olsun aga iyi bi program olacağına inanıyorum başarılar
Süper haber bu artık program benden kaçmaz bir hale geldi utanarak söylüyorum ama nedense futbola ısınamadım sadece takımımın maçlarını takip ederim o da sonuçlara bakmakla yetinirimTabiki de aga basketi de yorumlayacağım severim basketi
Teşekkür ederim abi
Teşekkür ederim aga inşallah beklentileriniz boşa çıkartmayacağım
Gönderme yapmadan duramıyorsun dimiKolay gelsin. Maçların keyfi kaçtı. Rakipsiz futbolun tadı kalmıyor))
2 yıldır gerideydiniz o zaman duyamadık bunları geçen haftaki mağlubiyetten dolayıda geçmiş olsun agaKolay gelsin. Maçların keyfi kaçtı. Rakipsiz futbolun tadı kalmıyor))
Her şey zirve değil ki düşme hattında bir çok takım yarışıyor her maçı tek tek yorumlayacağımKolay gelsin. Maçların keyfi kaçtı. Rakipsiz futbolun tadı kalmıyor))
Hangi takımlısın aga ?Süper haber bu artık program benden kaçmaz bir hale geldi utanarak söylüyorum ama nedense futbola ısınamadım sadece takımımın maçlarını takip ederim o da sonuçlara bakmakla yetinirim
elbet GSHer şey zirve değil ki düşme hattında bir çok takım yarışıyor her maçı tek tek yorumlayacağım
Hangi takımlısın aga ?
Aaa malup mu olduk. Futboldan koptuk hacı. Fark çok olunca insanın umrunda olmuyor. Eee siz de arada sevinin aferin bizimkilere2 yıldır gerideydiniz o zaman duyamadık bunları geçen haftaki mağlubiyetten dolayıda geçmiş olsun aga)))
Evet başbakan da bizim takımı tutuyor))Gönderme yapmadan duramıyorsun dimiKesin Fenerbahçelidirsin Başbakanının takımı
2 yıldır şampiyon olanda biz 2 yıldır şl de gruptan çıkanda biz 2 yıldır süper kupayı alanda biz zahmet olacak avrupada yoksunuz kupada yoksunuz ligide alamazsanız kilidi vurun bırakın bu işi agaAaa malup mu olduk. Futboldan koptuk hacı. Fark çok olunca insanın umrunda olmuyor. Eee siz de arada sevinin aferin bizimkilere
Onları unuttum. Ligin tek heycanlı kısmı o. Haaa Bide 2. Kim Olacak O da heycanliymis)))Her şey zirve değil ki düşme hattında bir çok takım yarışıyor her maçı tek tek yorumlayacağım
Hangi takımlısın aga ?
Malesef olsun aga alırız başka maçlarıSizi de yendik baskette
Tofaş 67-60 Gs
Bir yer de mazi yukseliyorsa güneş batıyordur))) evet haklısın avrupada yokuz fark daha fazla olmalı bizimkiler yatıyor))2 yıldır şampiyon olanda biz 2 yıldır şl de gruptan çıkanda biz 2 yıldır süper kupayı alanda biz zahmet olacak avrupada yoksunuz kupada yoksunuz ligide alamazsanız kilidi vurun bırakın bu işi aga))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?