Sporx 7.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 6 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Basket Özel bölümümüze hepiniz hoşgeldiniz.Bu hafta basketbolda play off karşılaşmaları başladı.Çeyrek final 1.maçları oynandı.Dilerseniz önce şöyle bir toplu sonuçları görelim.

Anadolu Efes 96-90 Pınar Karşıyaka
Fenerbahçe Ülker 87-75 Uşak Sportif
Banvit 82-78 Tofaş
Galatasaray MP 70-72 Beşiktaş İF

Efes maçıyla yorumlarımıza başlıyoruz.Maç genelinde Efes'in üstünlüğü söz konusuydu fark hep 11-15 sayı arasında ilerledi Karşıyaka maçın son 4 dakikalık diliminde bir atak yapsa da farkı kapayamadı ve rakibine 96-90 mağlup oldu.

Fenerbahçe,Uşak karşısında maçın geneli önde götürdü fark bazen 15'e çıktı.Ama Uşak'ın 3.periyot yaptığı hamleyle periyot 65-61 tamamlandı.Son periyotta da tecrübe farkı öne çıktı diyebiliriz ve Fenerbahçe,Uşak'ı 87-75 mağlup etti.

Tofaş play-offların süprizine imza atıyordu.Maç hep başa baş gitti arada Banvit,arada da Tofaş 5-6 sayılık fark yakaladı.Maçın son diliminde Banvit farkı 9'a kadar çıkardı.Tofaş kaptığı toplarla son 1.30 dakikada farkı 1'e indirdi.Ama taktik faullerden yararlanan Banvit Bursa temsilcisini 82-78 mağlup etti.

Derbiden gelen takım Beşiktaş oldu.İlk yarıyı GS'ın 45-33 önde kapadığı maçta Beşiktaş rakibini 72-70 mağlup etti.

Evet değerli izleyiciler maçları böylece yorumladık.Şimdi sırada haber turumuz var.

Uşak,Galatasaray ve Anadolu Efes'e ceza

-TBF Disiplin Kurulu İstanbul'daki Fenerbahçe Ülker maçında taraftarlarının küfürlü tezahüratından dolayı Uşak Sportif'e 8 bin TL,

-Beşiktaş Integral Forex maçında rakip takım ve hakemlere taraftarlarının küfürlü tezahüratından dolayı Galatasaray Liv Hoıspital'e 8.000 TL para cezası,

-Pınar Karşıyaka maçında konuk takımın oturma sırasının yakınına hoparlör konmasından dolayı Anadolu Efes'e 1.000 TL

Beşiktaş-Galatasaray maçının biletleri tükendi

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Galatasaray Liv Hospital maçı biletlerinin tükendiğini duyurdu.

Açıklama şöyle:

"17 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'de Beşiktaş İntegral Arena'da oynanacak olan Beşiktaş İntegral Forex - Galatasaray Liv Hospital Beko Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final 2. karşılaşmasının biletleri tükenmiştir."

Demirel'in Seçimi Cumartesi günü

Yetkileri FIBA World tarafından azaltılan FIBA Avrupa Başkanlığı seçimleri Cumartesi günü yapılacak ve Turgay Demirel ile birlikte Makedonya Federasyonu Başkanı Daniel Dimevski çekişecek.

Daha önce iki kez adaylığını koyan ancak kaybeden Turgay Demirel'in, özellikle Dejan Bodiroga'nın çekilmesinin ardından bu defa seçilmeye çok yakın olduğu ifade ediliyor.

Eski bir oyuncu olan Daniel Dimevski 2011'den bu yana Makedonya Federasyon Başkanlığı görevini yürütüyor.

Haber turumuzu sonluyoruz.Şimdi bugün başlayacak olan Play off (Çeyrek Final) 2.maçlarının programına bakıyoruz.

18.00 Uşak Sportif 12-17 Fenerbahçe Ülker
20.00 Pınar Karşıyaka - Anadolu Efes
Yarın
14.00 Beşiktaş İF - Galatasaray MP
18.00 Tofaş - Banvit

Programıda gördikten sonra bir hatırlatma yapalım bu akşam bildiğiniz gibi final four başlıyor 19.00 CSK-Maccabi 22.00'da ise Real Madrid - Barcelona maçları oynanacak.Final ise Pazar günü oynanacak.Evet değerli izleyiciler Sporx Basket Özel'in de bu haftalık sonuna geliyoruz.Gelecek hafta yeniden birlikte oluncaya dek hoşçakalınız...

yine hiçbirşey anlamadım
ama 10 veriyorum

Ellerine sağlık aga puanım 10 ,Beşiktaş galatasary biletleri ne ara tükendi yaa...

kaç hafta yine birşey öğretemedik mi sana
teşekkürler

baban beşiktaş'ın basket maçlarını izliyordu izlemediniz mi bu hafta
ayol ben futbolu daha doğru dürüst öğrenemedim kurallarını basket eksik kalsın bence

babam her basketi izlliyor vlla hafta sonları maç hafta içleri basket izliyor onun yüzünden dizilerimi tvden izleyemiyorum ama ara veriyor futbolla basketbol bu yaz rahatım dicem ama dizilerde ara veriyor 🙁🙁 en azından kafa dinlemiş olururuz yanı

Galatasaray ucuz kurtulmuş gözüküyor 10 puan

Turgay Demirel yanılmıyorsam Türkiye'de de 20 yıldır başkanlık yapıyor,yapıştı koltuğu bırakmıyor.