Sporx 4.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 11 91.7%
  • 9

Oy: 1 8.3%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    12

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
4.BÖLÜM
Evet değerli izleyiciler hepiniz ekranlarınızın başına hoşgeldiniz.Ben Can Sönmez.Bu haftaki maçları sizlerle birlikte yorumlayacağız.İlk olarak futbol ile başlıyoruz.
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'un golünü 89. dakikada Traore kaydetti. Karşılaşmanın 90. dakikasında Kayseri Erciyesspor'dan Diakhate kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Bir diğer maçımızda Kardemir Karabükspor ile Torku Konyaspor 2-2 berabere kaldı. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kardemir Karabükspor'un gollerini 45. dakikada Yiğit İncedemir ve 66. dakikada Ahmet İlhan kaydederken, Torku Konyaspor'un gollerini 79. dakikada Djalma ve 85. dakikada Gekas attı.
Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasının diğer bir maçında Kayserispor, Eskişehirspor'u 4-1 mağlup etti. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Eskişehirspor'un golünü 15. dakikada Necati kaydederken, Kayserispor'un gollerini 12. dakikada Sefa, 29. dakikada Mouche, 34. dakikada Biseswar ve 88. dakikada Nobre attı.
Küme düşme yolunda çok önemli bir maçta Elazığspor, Medical Park Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmada Medical Park Antalyaspor'un golünü 30. dakikada Diarra kaydederken, Elazığspor'un gollerini 54 ve 59. dakikalarda Batuhan Karadeniz attı. Karşılaşmanın 90+6. dakikasında Elazığspor'dan Bilica kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın gollerini 7. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 16. dakikada Veli Kavlak kaydederken, Kasımpaşa'nın golünü 90+5. dakikada Scarione attı.
Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında yine önemli bir maçta Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği'nin gollerini 6. dakikada Oktay Delibalta ve 12. dakikada Zec kaydederken, Galatasaray'ın gollerini 61. dakikada Burak Yılmaz, 63. dakikada (Kendi kalesine) Ahmet Yılmaz Çalık ve 90+3. dakikada Umut Bulut attı.
Şimdi bu ikilinin avrupa yolunda puan durumunu görüyoruz.
2.GALATASARAY 59
3.BEŞİKTAŞ 58
Pazar günü oynanan maçlara geçiyoruz.15.30’da başlayan maçta Rizespor ile Sivassspor 1-1 berabere kaldı. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sivasspor'un golünü 89. dakikada Hasan Arslan kaydederken, Çaykur Rizespor'un golünü 90+1. dakikada Oboabona attı.
Şimdi sırada haftanın belki en çekişmeli geçen maçı Bursaspor ile Trabzonspor var. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.Bursaspor'un gollerini 10. dakikada Bekir Yılmaz ve 60. dakikada Belluschi kaydederken, Trabzonspor'un gollerini 29. dakikada Henrique ve 90+4. dakikada Kadir Keleş attı.
Haftanın kapanış maçında Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Akhisar Belediyespor'un gollerini 4 ve 69. dakikalarda Bruno ile 14. dakikada Kerim Zengin kaydederken, Fenerbahçe'nin golünü 53. dakikada Mehmet Topal attı.
Şimdi gelecek haftanın programına bakıyoruz.Hem düşme yolunda hem Avrupa yolunda takımları gerçekten zor bir hafta bekliyor.

33. HAFTA
09.05.2014 Cuma
FENERBAHÇE A.Ş. KARDEMİR KARABÜKSPOR FB ŞÜKRÜ SARACOĞLU 20:00
10.05.2014 Cumartesi
GENÇLERBİRLİĞİ MEDİCAL PARK ANTALYASPOR ANKARA 19 MAYIS 19:00
11.05.2014 Pazar
SİVASSPOR AKHİSAR BELEDİYESPOR SİVAS 4 EYLÜL 19:00
GAZİANTEPSPOR ESKİŞEHİRSPOR KAMİL OCAK 19:00
KAYSERİ ERCİYESSPOR BURSASPOR KAYSERİ B.Ş. BLD. KADİR HAS 19:00
TORKU KONYASPOR KAYSERİSPOR KONYA B.Ş. BLD. ATATÜRK 19:00
KASIMPAŞA A.Ş. ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. RECEP TAYYİP ERDOĞAN 19:00
ELAZIĞSPOR BEŞİKTAŞ A.Ş. ELAZIĞ ATATÜRK 19:00
TRABZONSPOR A.Ş. GALATASARAY A.Ş. HÜSEYİN AVNİ AKER 19:00

Evet şimdi de kupa finaline geçiyoruz.Final bu akşam saat 20.00’da oynanacak.Maç Atv’den canlı yayınlanacak.Biz buradan 2 takıma da başarılar diliyoruz.
Şimdi sırada haber turumuz var.
"Elazığ maçı zor geçecek"
Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'de Elazığsporile deplasmanda yapacakları maçın, en azTrabzonspor-Galatasaray maçı kadar zor geçeceğini bildirdi.
Hırvat çalıştırıcı, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, rakipleri Elazığspor'un küme düşme hattında yer alması sebebiyle oldukça zorlanacaklarını düşündüğünü ifade etti. Kalan iki maçlarında da çok iyi savaşmaları gerektiğini belirten Bilic, "Dayanıklı ve mücadeleci bir karakter ortaya koymamız şart.Trabzonspor-Galatasaray maçı ne kadar zorluysa, bizim Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da aynı oranda zor geçecek. Bir tarafta düşme korkusu yaşayan bir takım, diğer yanda ise ikinci olmak isteyen biz varız" dedi.

Sakat futbolcuların çokluğuna dikkati çeken ve bu yüzden bir hayli sıkıntılı olduğu gözlenen Bilic, "Oğuzhan yarından itibaren takımla çalışmalara başlayacak. Kendisi forma verdiğimiz takdirde, Elazığ deplasmanında takımdaki yerini alacak. Necip'in sakatlığı ise ciddi. Kendisini kaybettiğimiz için üzgünüm, yokluğunu hissedeceğiz" diye konuştu.
Büyük restleşme
Şampiyonluğa rağmen Ersun Yanal ile hâlâ sözleşme imzalanmadı. Bunun nedeni ise tecrübeli hocanın bitmek bilmeyen istekleri. Yönetim Yanal'ın talepleri nedeniyle sıkıntılı. Ersun Yanal'ın krize neden olan istekleri şöyle:
1- Yıllık 1.5 milyon dolar alan Ersun Yanal, yeni sezonda 3 milyon dolar istiyor. Ancak mali sıkıntı içerisindeki yönetimin bu rakamı vermesi çok zor.

2- Yanal, İsmail Kartal dahil tüm yardımcılarını değiştirmeye kararlı. Yeni teknik heyet yeni bir maliyet demek. Ayrıca başkan Aziz Yıldırım'ın İsmail Kartal'a olan sevgisi de biliniyor.

3- Takımın gençleşmesini isteyen Yanal yeni sezondaKuyt, Webo gibi yaşlı isimlerle çalışmaya sıcak bakmıyor. Bu da yeni bir maliyet demek. AncakFenerbahçe yönetiminin çok fazla transfer yapacak bütçesi yok. Yönetim, her ne kadar yeni sezonda Yanal'la devam etmek istese de imza konusunda sessiz kalarak tecrübeli hocanın isteklerini en aza indirmeye çalışıyor.

Tottenham peşinde
Sneijder'i kapmak için Ada'da yarış başladı.Tottenham'da takımın başına geçecek olan De Boer, Aslan'ın yıldızına kanca attı. Ada temsilcisi 15 milyon euro ödemeye hazır. ManU ve Chelsea de 10’u istiyor
Galatasaray sezon sonunda Wesley Sneijder'i elinde tutabilecek mi?.. Bu soru tüm taraftarların aklında. Manchester United ve Chelsea'nin de istediği Hollandalı yıldıza son talip Tottenham. Kötü bir sezon geçiren İngiliz ekibi önümüzdeki sezon kulübesini Hollandalı teknik adam Frank de Boer'e teslim etmeyi hedefliyor. Ada basınında çıkan haberlere göre De Boer'in kadrosunda görmek istediği isim de Aslan'ın yıldızı Wesley Sneijder.

DÜNYA KUPASI SONRASI GİDER
Tottenham'ın güçlü rakipleriyle baş etmek için Sneijder'i mutlak kadrosuna katmak istediği ifade ediliyor. Hollandalı futbolcuyla bir diğer Londra ekibi Chelsea'nin dışında Manchester United da ilgileniyor. G.Saray, Dünya Kupası sonrası alternatifini bulabilirse, Sneijder'i satmaya sıcak bakıyor. Aslan'ın belirlediği 15 milyon euro'luk bonservis bedeli ekonomisi güçlü İngiliz ekipleri için sorun değil.

Diego'da geri sayım
Başkan Fikret Orman'ın davet ettiği Diego'nun babası ve menajeri Djair Cunha yarın İstanbul'a gelecek.Beşiktaş'ın yıllık 2.5 milyon euro ve 2 milyon euro da imza parası teklif ettiği Brezilyalı oyuncu Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyiyor. Diego'nunWolfsburg ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Haber turumuzuda böylece sonlamış oluyoruz.Şimdi basketbolda bu hafta oynanan maçlara bir göz atıcaz.Hafta sonu 2 erteleme maçı oynandı.Sonuçlar şöyleydi;
Aliağa Petkim 61-95 Royal Halı Gaziantep
Galatasaray Liv Hospital 73-70 Uşak Sportif
Kadınlar Liginde şampiyon GALATASARAY oldu.
Galatasaray Odeabank serinin son maçında Fenerbahçe’yi 72-53 yenerek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu.Biz buradan sarı kırmızılı ekibi tebrik edelim.
Evet değerli izleyiciler basketbolda son hafta mücadeleleri dün ve bugün oynanan maçlarla devam etti.Hafta sonu ise play off mücadelesi başlıyor.Bu hafta oynanan maçların yorumu Cuma günü basket özel programımızda olacak.Bugünlük bizden bu kadar yeniden birlikte oluncaya dek hoşçakalın!

bu beşiktaşa gelicek olan adam diegomu ne nasıl biri ben tanımıyorum hatta ilk defa duydum adını
iyi bir oyuncumu yoksa tanınmayanlardanmı umarım iyi oyuncudur 🙂🙂

ersun yanal sonunda anlaşacaktır yönetimle bu anlaşamadı haberleri hep çıkar sonunda imzalar atılır ..
yine çok iyi bir konu çıkarmışsın @kvp-medya

bu beşiktaşa gelicek olan adam diegomu ne nasıl biri ben tanımıyorum hatta ilk defa duydum adını
iyi bir oyuncumu yoksa tanınmayanlardanmı umarım iyi oyuncudur 🙂🙂
sanki diğerlerini çok tanıyorsunda varsın birni daha tanımamış ol
))

aaa puanımı unuttum puanım 10

teşekkürler

sananeeee tanımam gerekeni tanıyorum ben

10 verdim aga güzel olmuş

Aga çok uzun olmuş ya okuyana kadar canım çıktı ama bir o kadarda başarılı eline sağlık puanım 10 ,sana zahmet futbolu ayrı günde basketbolu ayrı günde yayınlasan böyle aşırı uzun ....

Hacı konular arasında boşluk bırak içi içe geçmiş okunmuyor.

10 verdim aga güzel olmuş
Eline sağlık kardeş 10
teşekkürler agalar

Aga çok uzun olmuş ya okuyana kadar canım çıktı ama bir o kadarda başarılı eline sağlık puanım 10 ,sana zahmet futbolu ayrı günde basketbolu ayrı günde yayınlasan böyle aşırı uzun ....
teşekkürler aga,zaten artık sezon bitiyor artık seneye öyle ayırırız

Yine süper bi bölüm
Puanım 10
teşekkürler aga

Hacı konular arasında boşluk bırak içi içe geçmiş okunmuyor.
aslında word de ayırarak yazıyorum ama burda karışıyor gelecek hafta öyle yaparım

teşekkürler aga

@beyazsoy @batuhankaralar

Son düzenleme: