Sporx 2.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 8 88.9%
  • 9

Oy: 1 11.1%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

Evet değerli izleyiciler 2.bölümümüze hepiniz hoşgeldiniz.Ben Can Sönmez.Bugün sizler için çok önemli 2 konuğumuz olacak.Biri futbolun doğayeni Rıdvan Dilmen biri de eski efsane basketbolcu İsmet Badem.İlk olarak futboldan başlıyoruz ve Rıdvan hocamızı stüdyoya davet ediyoruz.
Can:Rıdvan hocam öncelikle hoşgeldiniz ligde çok kritik bir haftaydı ve Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etti
Rıdvan Dilmen:Hoşbulduk Can öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik ederek lafa başlıyorum.Fenerbahçe maçta keyif vermeyen bir futbol oynadı.Bu maçtan başka 6 tane maç daha aynı andaydı.İstersen şöyle bi onları yorumlayayım:Galatasaray,Elazığspor’u deplasmanda 0-1 geçerek rakibi Beşiktaş’ında Sivas’ta 3-0 mağlup olması sonucu 2.sıraya yerleşti Beşiktaş ise 3.sıraya geriledi.Elazığspor için tehlike çanları çalmaya devam ediyor.Kayseri Erciyesspor’un Eskişehirspor’u 0-1 mağlup etmesiyle küme düşme hattına girdiler.Kasımpaşa,MP Antalyaspor’u 2-0’la geçerek Avrupa ümitlerini sürdürdü.MP Antalyaspor ise işini iyice zora soktu.Kayserispor evinde Karabükspor’a 1-3 yenildi ve işini artık mucizelere bıraktı diyebiliriz.Torku Konyaspor ise evinde Akhisar Belediyeyi 4-0’la geçerek rahat bir nefes aldı.Thefanis Gekas eski takımına 3 gol birden attı.
Can:Hocam maçlarını yorumladınız şimdi şöyle bi gelecek haftanın programını görelim iseterseniz
3 Mayıs Cumartesi:
15.30 Kardemir Karabükspor-Torku Konyaspor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)
15.30 Medical Park Antalyaspor-Elazığspor (Akdeniz Üniversitesi)
15.30 Kayseri Erciyesspor-Gaziantepspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
15.30 Eskişehirspor-Kayserispor (Eskişehir Atatürk)
19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği (Türk Telekom Arena)
19.00 Beşiktaş-Kasımpaşa (Atatürk Olimpiyat)
4 Mayıs Pazar:
15.30 Bursaspor-Trabzonspor (Bursa Atatürk)
15.30 Çaykur Rizespor-Sivasspor (Yeni Rize Şehir)
19.00 Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe (Manisa 19 Mayıs)
Rıdvan Dilmen:Hem 2.lik çekişmesi açısından hem Avrupa açısından hem de kümede kalma açısından çok kritik bir hafta olucak
Can:Şimdi de puan durumu ekranlarınıza geliyor.
1.FENERBAHÇE A.Ş.
31 68
2.GALATASARAY A.Ş.
31 56
3.BEŞİKTAŞ A.Ş.
31 55
4.TRABZONSPOR A.Ş.
31 49
5.SİVASSPOR
31 49
6.KASIMPAŞA A.Ş.
31 47
7.KARDEMİR KARABÜKSPOR
31 46
8.GENÇLERBİRLİĞİ
31 44
9.BURSASPOR
31 41
10.AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR
31 41
11.ESKİŞEHİRSPOR
31 40
12.TORKU KONYASPOR
31 37
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
31 37
14.GAZİANTEPSPOR
31 36
15.KAYSERİ ERCİYESSPOR
31 33
16.ELAZIĞSPOR
31 31
17.MEDİCAL PARK ANTALYASPOR
31 28
18.KAYSERİSPOR
31 26

Can:Hocam sizinle son olarakta şöyle bi haber turu yapacaz.
BAĞDAT CADDESİNDE GS STORE YAKILDI
Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından dağılan bir grup taraftar, Galatasaray Store Mağazasına taşlarla saldırdı. Bazı saldırganlar taş atarken olayı cep telefonlarıyla da çekmeyi ihmal etmedikleri gözlendi.

Can:Hocam bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Rıdvan Dilmen: Tamamen rezillik,kepazelik
Can:Bu haber hakkında bazı tweetler var şöyle bi bakıyoruz hemen

Mehmet Baransu @mehmetbaransu Üçbeş kendini bilmez, GS mağazasına saldırıp, yağmalayıp, yakıp, yıkıp Fenerbahçenin haklı Şampiyonluğuna gölge düşürmeye çalışıyor.

Sermiyan Midyat @sermiyanmidyat Dükkan yakmak, sahaya bişey atmak gibi hayvansal içgüdülere söylenecek söz bulmak imkansız! Daha da Davos’a gelmem, bu konuya da girmem!

Ceyhun Yılmaz @ceyhunyilmaz Mağazalara otobüslere saldıranlar. F.Bahçe&G.Saray taraftarı olarak ayrılmıyor. Bugün kavga edene kim yardım ederse o bu ülkenin düşmanıdır

Galatasaray SK @GalatasaraySK Galatasaray SK, uğratılan maddi zarardan öte, manevi değerlerimize yapılan bu alçakça saldırıyı unutmayacak ve peşini bırakmayacaktır.

Evet sıradaki haberimiz gelsin.
GALATASARAY ODEABANK 2-0 FENERBAHÇE
Bayanlar basketbol ligi final serisinde GS – FB’yi ilk maçta 72-69 ikinci maçta 69-59 yenerek seride durumu 2-0’a getirdi.Serinin 3.maçı bu akşam oynanacak.
DANİ ALVES ATILAN MUZU YEDİ

Villareal 2-0'ken maçı kendi kalesine attığı 2 golle 2-2'ye getirince Leo Messi’nin son sözü söylemesi sürpriz olmadı. Maçın akılda kalan adamı ise Dani Alves oldu.

Skor 2-1'ken korner atmaya giden Dani Alves, ırkçı bir eyleme maruz kaldı. Kornere doğru atılan muza ise, Brezilyalı ilginç bir tepki verdi ve onu yerden alıp yedi.

Alves konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; “11 yıldır bu ırkçı geri zekalılarla aynı futbol ortamını paylaşıyorum ve onlara gülüyorum. Muzu kimin attığını bilmiyorum ama ona teşekkür ederim. Çünkü bana enerji verdi ve ben de takımımın 2 gol daha atmasına yardımcı oldum.”
http://www.mynet.com/video/spor/dani-alves-kendisine-atilan-muzu-yedi-2015613/
TRABZONSPOR’DA ŞOK İSTİFA
Trabzonspor’da Sebahattin Çakıroğu’nun yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği bildirildi.
BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN YUMURTALI PROTESTO
Spor Toto Süper Lig 31. hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivasspor'a 3-0 kaybeden Beşiktaşlı futbol takımını protesto eden taraftarlar takım otobüsüne yumurta, bozuk para ve e-bilet kartlarını attılar.

Futbolcuların gece hayatı ile ilgili pankartlar hazırlayan taraftarlar İstanbul'un ünlü gece kulüplerinin yol tarifini yazarak "havaalanından direk gece kulüplerine gidin" diye bağırdılar.

Kulüp sitesinden hafta içi yapılan Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası ile ilgili açıklamayı da protesto eden taraftarlar başkan Fikret Orman'a Fenerbahçe bayrağı uzattılar.

Can:Evet hocam sizin için veda vakti geldi.Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederiz.
BASKETBOL’DA DURUM
Can:Şimdiki konuğumuz ise eski efsane basketbolcu İsmet Badem,hoş geldin İsmet abi
İsmet Badem:Hoş bulduk Can,programının ilk bölümünü de takip ettim gayet güzel bir program olmuş hayırlı uğurlu olsun
Can:Sağol abi
İsmet Badem:Ben maçları yorumlamaya başlayayım o zaman,haftanın açılış maçında TOFAŞ,Beşiktaş İF’i 85-79 yendi.TOFAŞ inişli çıkışlı bir performans sergiledi ama galibiyete ulaşmayı başardı.Son hafta onlarda büyük ihtimalle Royal Halı ile çok kritik bir play-off mücadelesine çıkacaklar.Bu arada Royal Halı’da EuroChellange’de 3.oldu tebrik ederiz temsilcimizi.Haftanın diğer bir maçında Fenerbahçe Uşak deplasmanında 68-87’lik galibiyetle ayrılarak 2.liğini sağlamlaştırdı.Mersin az daha lidere 2.mağlubiyetini tattırıyordu ancak son dakikalarda tecrübe konuştu ve Banvit 75-77 kazandı.Ligde kalma adına çok kritik bir maçta Selçuk,Olin’87-93 ile geçti.Anadolu EFES zorlansa da Telekom’u 82-77 ile geçti.TS MP ise hiçbir iddası kalmasa da evinde Karşıyaka’yı 84-73 ile geçti.Haftanın son maçında ise GS LH,Kolejlileri 78-83 ile geçti.
Can:İsmet abi bu hafta,hafta içi maçları oynanacak ve hafta sonu olan maçlarla lig sonlanacak ardından play-off başlayacak şöyle bi bu haftanın bu programını görelim dilersen
TÜRK Telekom - Beşiktaş Integral Forex

29 Nisan 2014 Salı 19:00 Ankara | Ankara S.S.

Torku Konya Selçuk Üniv. - Mersin BŞB.

30 Nisan 2014 Çarşamba 16:00 Konya | Selçuk Univ. 19 Mayıs S.S.
Royal Halı Gaziantep Basketbol - Trabzonspor Medical Park

30 Nisan 2014 Çarşamba 17:30 Gaziantep | Karataş Şahinbey S.S.
Tofaş - Aliağa Petkim

30 Nisan 2014 Çarşamba 19:00 Bursa | ATATÜRK
Banvit - Anadolu Efes

30 Nisan 2014 Çarşamba 19:00 Balıkesir | Banvit Kara Ali Acar S.S.

Pınar Karşıyaka - Uşak Sportif

30 Nisan 2014 Çarşamba 19:00 İzmir | Karşıyaka S. S.
Galatasaray Liv Hospital - Olin Edirne

01 Mayıs 2014 Perşembe 18:30 İstanbul | Abdi İpekçi S.S.

Fenerbahçe Ülker - Aykon TED Ank. Kolejliler

01 Mayıs 2014 Perşembe 20:45 İstanbul | Fenerbahçe Ülker Arena

Can:Evet İsmet abi sanada teşekkür ediyoruz.Biz basketbol maçlarını yorumlamak için Cuma günü özel bölümümüzle saat 18’de karşınızda olacağız.Bugünlük bu kadar hoşçakalın!

Son düzenleme:
Analizler ve yorumlar güzel elinize sağlık,basketbol biraz daha ağırlık kazansa süper olacak

Fikret ormanı fenere alak ya )))