Sporx 2.Bölüm -Tanıtım-

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Futbol ve basketbola dair herşeyin bulunduğu program Sporx'te bu hafta iki önemli konuğumuz var.Sizler için futbol maçlarını Rıdvan Dilmen,basketbol maçlarını ise İsmet Badem yorumlayacak.

Sporx yeni bölümüyle 30 Nisan Çarşamba saat 20.00'da Lonca TV'de...

rıdvan tarafsız yorum yapar dikkate alırım rıdvanı...badem basketbolumu sunuyordu hiç işim olmaz kızların voleybol maçlarıda olacakmı :)?

rıdvan tarafsız yorum yapar dikkate alırım rıdvanı...badem basketbolumu sunuyordu hiç işim olmaz kızların voleybol maçlarıda olacakmı :)?
Sunuyor ya hatta eski önemli basketçilerimizden :D Valeybol maçlarını takip etmiyorum istiyorsan sen yorumla bana at ben paylaşırım :D

Oha harbi mi ? 😱
Yok be aga kendim yapıcam yorumları :D

Basketbol ilgimi çeker her daim :) Çarşamba kaçmaz :)
Bugünü saymassak kaldı 3 gün :D

Sunuyor ya hatta eski önemli basketçilerimizden :D Valeybol maçlarını takip etmiyorum istiyorsan sen yorumla bana at ben paylaşırım :D

Yok be aga kendim yapıcam yorumları :D

Bugünü saymassak kaldı 3 gün :D
bayan voleybol maçlarını canlı yayınla onlara yorum yapmaya gerek yok kızlar konuşuyor zaten :)

benim fazla ilgi alanıma girmiyor ama erkek üyelerin holuna gidicektir 🙂🙂

maçlarınız full seyirciyle doluyordur :) muhteşemdir voleybol hele bayan voleybolu dünyanın en güzel sporudur izlemeyi çok seviyorum :)
hahaha evet çok başarılıyızda bayan voleybolunda ama sen seyret diye değil tabi gşt futbol izle sanane bayan voleybolundan erkek adamm futbol izler :kiki::kiki:

hahaha evet çok başarılıyızda bayan voleybolunda ama sen seyret diye değil tabi gşt futbol izle sanane bayan voleybolundan erkek adamm futbol izler :kiki::kiki:
erkek adam futbol izlemez futbol oynar voleybol izler :))
bayan tenisi ve bayan voleybolunda seyirci erkek olmalı

futbolda ve basketbolda seyirci bayan olmalı :))