Spor Toto Süper Lig'de İlk Yarının 'En'leri!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
adz2OQ.jpg

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısı sona erdi. Ligin zirvesinde Medipol Başakşehir bulunuyor. İşte ilk yarının 'En'leri!

En çok maç kazanan takımlar: Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray. (10 galibiyet)
En çok maç kaybeden takım: Gaziantepspor (11 yenilgi)
En uzun galibiyet serisi: Fenerbahçe (8. ve 12. haftalar arası, üst üste 5 galibiyet)
En uzun mağlubiyet serisi: Gaziantepspor (İlk yarının son 7 maçından mağlup ayrıldılar)
En çok gol atan takım: Fenerbahçe (16 karşılaşmada 34 gol, maç başına gol ortalaması: 2.1)
En az gol yiyen takım: Medipol Başakşehir (11 gol)
En çok gol yiyen takım: Aytemiz Alanyaspor (31 gol)
İlk yarının en gollü maçı: Aytemiz Alanyaspor 4-3 Gaziantepspor
En farklı galibiyeti elde eden takımlar: Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe. (Medipol Başakşehir, ligin 6. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 5-0 mağlup etti. Fenerbahçe, ise aynı skorla, 9. haftada Kardemir Karabükspor'u mağlup etti)

Gol kralı: Cenk Tosun - Beşiktaş (16 maç, 10 gol)
Asist kralı: Wesley Sneijder - Galatasaray (14 maç, 8 asist)
En çok kırmızı kart gören futbolcu: Dany Nounkeu - Kardemir Karabükspor (14 maç, 2 kırmızı kart)

ayy çok şükür tatile girmiş bir süre maç olmayacak evde :Z:Z:Z

diğer takımlar kusura bakmasında ayoll beşiktaşımız dışında hiçbir maça tahalmul edemiyorum diğerleri nasıl izliyor o takımları özellikle fener ve galatasaray maçları olunca ruhumu teslim etmek istiyorum televizyonu pencereden aşşağıya atmak istiyorum babamda beşiktaş dısında maç izlemese keşke :F :F :F

ayy çok şükür tatile girmiş bir süre maç olmayacak evde :Z:Z:Z

diğer takımlar kusura bakmasında ayoll beşiktaşımız dışında hiçbir maça tahalmul edemiyorum diğerleri nasıl izliyor o takımları özellikle fener ve galatasaray maçları olunca ruhumu teslim etmek istiyorum televizyonu pencereden aşşağıya atmak istiyorum babamda beşiktaş dısında maç izlemese keşke :F :F :F
Dur daha girmedik ekstra 1-2 hafta daha oynancak