Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,695
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
qhZ9cV.jpg


Virüs salgını nedeniyle ertelenen Spor Toto Süper Lig ve diğer futbol liglerinin ne zaman geri döneceği belirsizliğini koruyordu. Konuyla alakalı TFF Başkanı Nihat Özdemir açıklama yaptı ve geri dönüş için planlanan tarihi duyurdu.

Toplantının ardından konuşan Nihat Özdemir, ''Şimdilik olmak kaydı ile altını çizerek söylüyorum. Ertelenen Süper Ligi, 1. Lig kısaca bütün ligler 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık. Maçların nasıl oynanacağına yönelik kararları da Koronavirüs Bilim Kurulu karar verecek. Liglerimizi Temmuz'da tamamlayacağız. Kupaları sahada vereceğiz. Ağustos'ta da Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacağız" dedi.

Yeni harcama limitlerinin geleceği hakkında da konuşan Özdemir, "Harcama limitleri konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Virüs sonrası bütün kulüplerin gelirleri azaldı. Reklam gelirleri, bir maç seyircisiz oynadık. Bundan sonra da seyircisiz oynanacak. Sponsorların kulüplere destekleri azaldı. Bütün kulüplerin gelirlerinde azalmalar oldu. Bütün bunları düşünerek yeni harcama limitleri için Lisans Kurulu çalışmalara başlayacak. Yeni harcama limitlerini tespit edip bunu açıklayacağız. BeIN Sports ile 5 yıllık anlaşmamız var. 2 yıl daha sözleşmemiz var. Hedefimiz BeIN Sports ile bu 5 yıllık süreci tamamlamak. Bu dönemde yayıncı kuruluş da gelir kaybına uğradı." şeklinde konuştu.
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,059
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Galatasaray ve Trabzonspor kendi aralarında maç oynasın kazanan şampiyon olsun işte uğraştırmasınlar hiç. Zaten futbol falan kalmamıştı ortada, aşırı doğru bir zamanda iptal ettirdim Digitürk'ü. :)
 
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam