Spor Da Yaparım Poz Da Veririm

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
[h=3]Olimpiyatlarda bekleneni verememelerine rağmen adlarından söz ettirmeyi başaran Paraguaylı Lerny Franco ile Alman Christen Steuer, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı[/h] 2012 Olimpiyatları'nda ülkesi Paraguay adına yarışan ciritçi Lerny Franco ile Almanya adına mücadele veren Christen Steuer için olimpiyatlar istedikleri gibi gitmedi. Ülkeleri adına katıldıkları yarışlarda başarılı olamayan iki sporcu da buna rağmen daha önce Playboy'a verdikleri pozlarla adlarından oldukça söz ettirmişlerdi. Londra'daki seyircilerin gelmelerini dört gözle beklediği ve yarışlarını büyük bir dikkatle takip ettiği Paraguaylı ve Alman sporcular, oyunlarda çok büyük ilgi gördü. Olimpiyatlara katılan en güzel kadınlar arasında yer alan Paraguaylı ciritçi Lerny Franco kendisiyle görüşen gazetecilere daha önceden dergilere verdiği pozları kastederek 'Ciritte atarım poz da veririm' derken bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Basının gündemine oturdu

Öte yandan Londra'da kule atlama senkronize dalında mücadele eden Alman Christen Steuer, olimpiyatlara gelmeden Playboy'a kışkırtıcı pozlar vermişti. 29 yaşındaki seksi sporcu Bu yılki olimpiyatlarda başarılı olamasa da Playboy'a verdiği pozlarla ülke basınında gündeme oturmayı bildi. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken Christen, dergiye yaptığı açıklamada, 'Çıplaklık benim için özgürlük demek. Özgür olmak da beni rahatlatıyor. Aslında bu pozlar benim karakterimi anlatıyor' dedi.

sok11manset2jpg-232639183.jpg

sok11manset4jpg-232704626.jpg

Sporda başarı yok ama gündemde olmak istiyorsun o zaman bu yolu seçiyorlar ilginç :D Gerçi Cevaa senin işine geliyor bunlar :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,194
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil