aklımdaydı konu uygun resim bulunca açtım@sokak sanati ile bugun bunu konuştukCapsi sen mi yaptın @xemrexxx? dicem ama yazı fonotundan senin yapmadiğin anlaşiliyor
O zaman @sokak sanati buldum diyip bizi kekliyor
bnm de akşam 5 te sınavım var erkenden çalışırım artıkNe olacak bilmiyorum ama erkenden izlemek lazım bölümü. Şansa o gün sınav da var.
Sen mi yaptın capsi 😱aklımdaydı konu uygun resim bulunca açtım
bnm de akşam 5 te sınavım var erkenden çalışırım artık
yok lo got türkiye sayfasından aldımSen mi yaptın capsi 😱
bence jon ve khalesinin yeri sağlamHiç vakit kaybetmeden hemen pzt sabah izlicem bölümü spoi yememek için
@xemrexxx inşallah öyle bir şey olmaz da insan düşünüyor işte .ss
@sokak sanati ile bugun bunu konuştukCapsi sen mi yaptın @xemrexxx? dicem ama yazı fonotundan senin yapmadiğin anlaşiliyor
O zaman @sokak sanati buldum diyip bizi kekliyor
jon snow a ak gezenler tecavüz edecek öyle bir final bekliyorum ygritte kuzeyin prensesi olacak@destere gel bili bili :
ygrittenin nesi güzel downton abbeyde de kezbanın tekiydi burada da @Çiğdem- bile saha güzel ondan.ssjon snow a ak gezenler tecavüz edecek öyle bir final bekliyorum ygritte kuzeyin prensesi olacak
nasıl değerlendiricen lo değerlendire yaparken çiğdemde oklavayı senin üzerinde değerlendirmesin de@Çiğdem- zaten ondan güzel ama kuzeyde ortalık fok gibi sap kaynıyor arada bir iki tane güzel kız var onlarıda değerlendirmek lazım
ygiritte yoklukta değer kazanıyornasıl değerlendiricen lo değerlendire yaparken çiğdemde oklavayı senin üzerinde değerlendirmesin de
ygrittenin nesi güzel downton abbeyde de kezbanın tekiydi burada da @Çiğdem- bile saha güzel ondan.ss
aaa emreden bu itirafları duymak gözlerim yaşardı@Çiğdem- zaten ondan güzel ama kuzeyde ortalık fok gibi sap kaynıyor arada bir iki tane güzel kız var onlarıda değerlendirmek lazım
böyle daha iyi huzurlu ve mutluyumaaa emreden bu itirafları duymak gözlerim yaşardı
destere gece kuşu gibi neden geceleri geliyorsun göremiyoruz seni haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?