aklımdaydı konu uygun resim bulunca açtım@sokak sanati ile bugun bunu konuştukCapsi sen mi yaptın @xemrexxx? dicem ama yazı fonotundan senin yapmadiğin anlaşiliyor
O zaman @sokak sanati buldum diyip bizi kekliyor![]()
bnm de akşam 5 te sınavım var erkenden çalışırım artıkNe olacak bilmiyorum ama erkenden izlemek lazım bölümü. Şansa o gün sınav da var.![]()
Sen mi yaptın capsi 😱aklımdaydı konu uygun resim bulunca açtım
bnm de akşam 5 te sınavım var erkenden çalışırım artık![]()
yok lo got türkiye sayfasından aldımSen mi yaptın capsi 😱
bence jon ve khalesinin yeri sağlamHiç vakit kaybetmeden hemen pzt sabah izlicem bölümü spoi yememek için
@xemrexxx inşallah öyle bir şey olmaz da insan düşünüyor işte .ss
@sokak sanati ile bugun bunu konuştukCapsi sen mi yaptın @xemrexxx? dicem ama yazı fonotundan senin yapmadiğin anlaşiliyor
O zaman @sokak sanati buldum diyip bizi kekliyor![]()
jon snow a ak gezenler tecavüz edecek öyle bir final bekliyorum ygritte kuzeyin prensesi olacak@destere gel bili bili :![]()
ygrittenin nesi güzel downton abbeyde de kezbanın tekiydi burada da @Çiğdem- bile saha güzel ondan.ssjon snow a ak gezenler tecavüz edecek öyle bir final bekliyorum ygritte kuzeyin prensesi olacak![]()
nasıl değerlendiricen lo değerlendire yaparken çiğdemde oklavayı senin üzerinde değerlendirmesin de@Çiğdem- zaten ondan güzel ama kuzeyde ortalık fok gibi sap kaynıyor arada bir iki tane güzel kız var onlarıda değerlendirmek lazım![]()
ygiritte yoklukta değer kazanıyornasıl değerlendiricen lo değerlendire yaparken çiğdemde oklavayı senin üzerinde değerlendirmesin de![]()
ygrittenin nesi güzel downton abbeyde de kezbanın tekiydi burada da @Çiğdem- bile saha güzel ondan.ss
aaa emreden bu itirafları duymak gözlerim yaşardı@Çiğdem- zaten ondan güzel ama kuzeyde ortalık fok gibi sap kaynıyor arada bir iki tane güzel kız var onlarıda değerlendirmek lazım![]()
böyle daha iyi huzurlu ve mutluyumaaa emreden bu itirafları duymak gözlerim yaşardı
destere gece kuşu gibi neden geceleri geliyorsun göremiyoruz seni haliyle![]()