Spartacus'un yerini Hürrem Dolduracak

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
158,800
Puanı
1,060
Starz kanalı Spartacus'ten sonraya hazır.Kanal gene tarihin 4 farklı dönemine etkileyici yolculuklar yapmaya hazırlanıyor.

İlk proje Da Vinci Demon's ı herkes biliyor artık.Da Vinci'nin sex-macera ve başarı dolu hayatı konusu.

Daha önce haberleri çıkan Harem dizisi ise büyük merak konusu uyandırdı.Özellikle Muhteşem Yüzyıl'ın Balkanlar'daki etkisinden etkilenen kanal en başta 6 saat olarak planladığı dizi için çalışmalara devam ediyor.Dizi Kanuni'nin haremini anlatacak ,odak noktası ise gene Hürrem.

Diğer dizi ünlü gezgin Marco Polo'yu anlatacak.13.yüzyılda geçen hikaye Uzakdoğu'ya kadar uzanacak.Kanal aksiyon sahnelerinde iddaalı geliyor gene.

Son dizi Black Sails 2014yılında 8 bölüm olarak planlanıyor diz.Korsanların hayatı üzerine odaklanacak.Sinbad'ın ana karakterlerden olması muhtemel.

HaremGirl.jpg

My Avrupa'ya Osmanlı'yı tanıtmayı(!) başardı.

Elin ecnebisi bizim Türklerden daha da beter eder. Bu fırsatı onlara verdiği için My ye teşekkürler.

En son 2011'de varmış bu konuyla ilgili haber. Emin misin projenin geçerli olduğuna? :)

da vinci demons başlıyor marco polo da kastı tamamlamışlar haberi aldığım kaynakta 4 ü de yazıyordu :)

- - - Ekleme - - -

My Avrupa'ya Osmanlı'yı tanıtmayı(!) başardı.

Elin ecnebisi bizim Türklerden daha da beter eder. Bu fırsatı onlara verdiği için My ye teşekkürler.

bizden çok dahan gerçekçi yapacaklarına eminim :D

İzlemem. :D Ama izlenilir baya. Fakat kötü yansıtılıcağını düşünüyorum. :)

Davinci ve Harem'i biliyordum diğerlerini bilmiyordum Starz çeksin yeter ki :F:F