Spartacus'un Yeni Sezonu İçin Üç Yeni Kadın Oyuncu Kadroya Katıldı!

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,554
Reaksiyon puanı
5,733
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
1468572.jpg

Spartacus: Vengeance'ın heyecanlı ve kanlı finalinin ardından yeni sezon için araya girildi ve yeni sezon hazırlıklarına başlandı. Starz'ın büyük ilgi gören dizisi Spartacus'un üçüncü sezonu için oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor.


The Cabin in the Woods filmi oyuncularından Anna Hutchison dizide Roma'nın yüksek rütbeli ve güçlü kişilerinden birinin seçkin ve varlıklı karısı Laeta karakteriyle rol alacak. Spartacus'un büyüyen köle isyanı, kendisinin ve en yakınında bulunan kişilerin yaşamlarını etkilemeye başlamıştır. Bu ortamda Laeta, kendisini Spartacus'a karşı bir savaşın içine girmiş olarak bulacaktır. 25 yaşındaki Yeni Zelandalı Hutchison oyunculuk kariyerinde Go Girls (Amy Smart), Wild Boys (Emilia Fife), Shortland Street (Delphi Greenlaw) ve Underbelly (Alison Dine) gibi dizilerde rol aldı.


Avustralyalı aktris Jenna Lind (Underbelly II), Simon Merrells'ın canlandıracağı karakter Marcus Crassus'un sadık kölesi Kore rolüyle izleyicilerin karşısında olacak. Kore, derin duygularla bağlı olduğu Crassus için bulunduğu konumu kafasına takmamakta olup Spartacus ve isyanını sona erdirmek için görevlendirilmiştir. All Saints (Yasmin Hayek) ve :30 Seconds (Kath Bullock) dizileri Lind'in rol aldığı yapımlar arasında bulunuyor.


Yeni Zelanda doğumlu genç oyuncu Gwendoline Taylor (Go Girls) ise Romalıların zulmünden kurtarılmış, artık özgür olan genç ve güzel bir köleyi oynayacak. İsyanın kilit liderleri (Spartacus? Crixus? Gannicus?) ile bağlantıya geçecek olan Sibyl ismindeki karakter, bu kilit liderlerin hayatlarını etkileyecek bir yolculuğa çıkacak.


Saygın bir soydan gelen, yakışıklı ve tutkulu biri olarak tanımlanan genç, zeki ve ölümcül becerilere sahip Gaius Julius Caesar rolüyle Todd Lasance (Home and Away) ve Roma cumhuriyetinin en zengin adamı olan, askeri zaferler peşinde koşan Marcus Licinius Crassus rolüyle Simon Merrells (The Wolfman) geçtiğimiz haftalarda dizi kadrosuna katılan diğer isimler olmuşlardı.


Geçtiğimiz sene Kasım ayı içerisinde Starz Media yönetim kurulu adına Carmi Zlotnik'in duyurusuyla üçüncü sezon onayını alan Spartacus'un yeni sezonu için karakterlere uygun oyuncu arayışları sürüyor. Serinin yeni sezonu için henüz farklı bir isim belirlenmiş değil. Prodüksiyon çalışmaları ise Yeni Zelanda'da sürüyor. Rob Tapert (The Grudge, Xena: Warrior Princess, Hercules: The Legendary Journeys), Steven S. DeKnight (Buffy the Vampire Slayer), Sam Raimi (Spider-Man, The Evil Dead), Joshua Donen'ın (The Quick and the Dead) idari yapımcılığını üstlendiği dizi, üçüncü sezonuyla 2013'ün başlarında ekranlara geri dönecek.
 

Fks14

Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Daha güzel kizlar seçilebilirdi ama dizi dünyasinda güzellik önemli degil, oyunculuk önemli bence. :)