'Spartacus: Vengeance' başlangıç tarihi açıklandı! Yeni fragman yayında

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
Ve beklenen tarih açıklandı! Starz kanalından gelen açıklamayla Spartacus: Vengeance için prömiyer tarihi belli oldu. Gösterim tarihiyle beraber Starz'ın yayınladığı The Brotherhood isimli yeni fragmanı sıcağı sıcağına dizimizi takipçileriyle paylaşıyoruz..

Entertainment Weekly
'nin haberine göre, artık Spartacus olarak Liam McIntyre'yi izleyeceğimiz dizinin başlangıç tarihi 27 Ocak Cuma olarak belirlendi.

Tarihsel bir karakter olan Spartacus'un köle olmasını ve bir gladyatöre dönüşmesini anlatan 'Spartacus'un ikinci sezon çekimleri hatırlanacağı üzere Andy Whitfield'de bir çeşit lenfoma teşhis edilmesi sebebiyle uzun bir süreliğine ertelenmişti. Verilen ara sırasında Spartacus öncesi yaşananları gösteren ve altı bölüm süren Gods of the Arena'yı izlemiştik.

Geçtiğimiz aylarda ise üzücü haberi almıştık. Andy Whitfield, 11.09.2011 tarihinde lenf bezi kanserinin getirdiği komplikasyonlar sonucunda hayatını kaybetmişti.

Tüm bu olumsuzluk ve şanssızlıklara rağmen Spartacus'un Spartacus: Vengeance olarak lanse edilen ikinci sezonuyla Ocak 2012'de geri döneceği yayıncı kanal Starz tarafından geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Ve bugün yapılan açıklamayla beraber dizinin başlangıç tarihi de netleşti ve resmi olarak belli oldu.

Avrupada Şevhet Sahnelerin En Çok Görülen Spartacus Film [ Dvd Satıs Rekorları Kırmıstı ] Bu Sene Dizi Ye Baslamadan Yogun İlgi Var Spartacus İsyanı Herkez Görecek Tarihteki İlk Kole İsyani
<span style="font-size: medium;">

 
Moderatörün son düzenlenenleri: