Ay senin her yerin şeker olsa ne olur.Üstüme gelme. Bugün şeker gibiyim bak.
Benim adım Aleyna Tilki demesi yeterli
Hahaha gülme krizine girdim şuan.
Ay senin her yerin şeker olsa ne olur.Üstüme gelme. Bugün şeker gibiyim bak.
Benim adım Aleyna Tilki demesi yeterli
Hahaha gülme krizine girdim şuan.
Atacan kötü birisi
Aleyna Fox daha cool. Belki orada öyle geziyordurBu nasıl isim yaResmen kendini övüyormuş gibiben Aleyna Tilki
Hahahah çok garip ben Aleyna Tilki
Megan Fox a özenip kesin bunu da araklar tilki kızımız @Çiğdem-Atacan kötü birisi
Aleyna Fox daha cool. Belki orada öyle geziyordur
Aleyna Fox > Megan Fox
O aradaki matematiksel sembol büyüktür işareti miAleyna Fox > Megan Fox
@mrt-06 içi temizdir beeAtacan kötü birisi
Aleyna Fox daha cool. Belki orada öyle geziyordur
@mrt-06 çok bozdu kendini diyorum inanmıyorsunuz al işte bu da bir örnek
Teşekkürler ablacım. Beni bilen bilir bilmeyen de anca yılan gibi tıslar.
Ben de diyorum sinsi neden hala gelmedi.@mrt-06 çok bozdu kendini diyorum inanmıyorsunuz al işte bu da bir örnekAh Atacan ah ne olacak senin bu halin böyle
Tam senin yarışmanın şarkılarını dinlemeye geçecektim ama Aleyna babaya biraz daha laf söylersen vazgeçebilirim oy göndermektenO aradaki matematiksel sembol büyüktür işareti mi
Çakma Megan Fox olur ondan anca
Aynen öyle. İkisi karşılaştırılamaz bile.O aradaki matematiksel sembol büyüktür işareti mi
Çakma Megan Fox olur ondan anca
Aleyna baba mı olmuş 😱😱 Bu bir hainliktir Müslüm baba yaTam senin yarışmanın şarkılarını dinlemeye geçecektim ama Aleyna babaya biraz daha laf söylersen vazgeçebilirim oy göndermekten
Sen öyle san........
Teşekkürler ablacım. Beni bilen bilir bilmeyen de anca yılan gibi tıslar.
Ben de diyorum sinsi neden hala gelmedi.Bu algı operasyonlarınız da tutmayacak herkes her şeyin farkında.
Cinsel tercihle alakalı bir durum olabilir bu. Atacan'ın erkeklere olan ilgisi malum o yüzden nereye baksa şey görür oldu
Yalnız kalmıştım tam zamanında geldinTam senin yarışmanın şarkılarını dinlemeye geçecektim ama Aleyna babaya biraz daha laf söylersen vazgeçebilirim oy göndermekten
Aleyna Baba > Müslüm BabaAleyna baba mı olmuş 😱😱 Bu bir hainliktir Müslüm baba ya
Aleyna Tilki > Yok devenin nalıYalnız kalmıştım tam zamanında geldin
Aleyna Baba > Müslüm Baba
Çok uykum geldi bu sözlerinin bedelini yarın ödettireceğim sana.Cinsel tercihle alakalı bir durum olabilir bu. Atacan'ın erkeklere olan ilgisi malum o yüzden nereye baksa şey görür oldu
Baba tabi. Babamız o bizimAleyna baba mı olmuş 😱😱 Bu bir hainliktir Müslüm baba ya
Ben şok ben iptal ben vefat 😱😱 Bundan sonra Aleyna babamızdır, saygılar
Devir değişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?