Soyadının Alemdar Olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
soyadı alemdar olan insanların çocuklarına polat ismini vermesi ve çocuğun okulda kendini tanıtırken ben polat alemdar derken ki karizmasını bi düşünüyorumda harika bişey ya

gereksiz bir şey bizim eski ev sahibinin soyadı da alemdardı bina onun olduğundan binanın adı da
bir faydasını görmedim gerçi o zamanalr polat yoktu

sadece soyadı demiyorum adının polat olması lazım

ben polat alemdar süper ya

Zaten ortalık kendini Polat zannedenlerle dolu, bir de isimleri Polat Alemdar olursa tutabilene aşk olsun.

sizin orda da çok var galiba polat alemdar

Bizde Alemdar soyadı yok. Dolayısıyla Polat Alemdar da yok. Ama kendini Polat zannedenler var. Heryerde olduğu gibi.

vadi ve vadiciler her yerde bunu kabullenmen güzel olmuş

Bana "Ah dedemin dedesi. Soyadımızı Alemdar yaptıraydın ya " dedirten olay.

Son düzenleme:
Bence aynı anlama gelmiyor. Her kendini Polat zanneden Vadici oluypr ama Her Vadici kendini Polat zannetmiyor.

- - - Ekleme - - -

Bence aynı anlama gelmiyor. Her kendini Polat zanneden Vadici oluyor ama Her Vadici kendini Polat zannetmiyor.

evet katılıyorum onda sorun yok ben vadiciyim kendimi sıradan bi çocuk gibi görüyorum

Normal bir insanın adı ve soyadı ne kadar karizmatik ise o kadar karizmatiktir.

Seni kast etmedim zaten yanlış anlama. Ama gerçekten diziden etkilenip kendini o zanneden çok kişi var. Çoğu da çocuklar. Bu yüzden o soyada o isimi vermek ne kadar doğru bilmiyorum.

....@xdragxx dalga mı geçiyon ya senin ismin ve soyisminle veya benim ismim veya soyisimimle polat alemdar ismi ve soyismi arasında uçurum var onun karizmasını düşünemiyorum bile
kendini tanıtırken
ben polat alemdar

karizma derken
adamda karizma mı var kenan imirzalıoğlu'ndan mı bahsediyorduk yoksa ben kaçırdım galiba

adamın rolünün karizması isminin büyüklüğü var bazıları olayı anlamamış

....@xdragxx dalga mı geçiyon ya senin ismin ve soyisminle veya benim ismim veya soyisimimle polat alemdar ismi ve soyismi arasında uçurum var onun karizmasını düşünemiyorum bile
kendini tanıtırken
ben polat alemdar
Şimdi Polat'ın adı ve soyadı dizide Mahmut Tuncer olsa karizması çizilir miydi?

Adı Polat Alemdar o şimdi 30 yaşindaki bir adam.Nerden bilebilirdi ki(?) hayatınından bu kadar bezeceğini.Herşey bundan 10 yıl önce başladi.Hayata küskünlüğü hala devam etmekte.