Sosyal Medyada Yeni Nefes! Yaay Kullanımda!

Turkuazz

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,201
Puanı
860
Konum
Dünyadan
yaay-qsww-cover-zXtt_cover.jpg.webp


Sosyal medya ağları günümüzde çok fazla kullanılmakta,bu açıdan da sosyal medya tarzında çok fazla uygulama bulunmaktadır.Sosyal medya uygulamaları da bu doğrultuda artmaktadır.Yeni sosyal medya ağı Yaay kullanıcıların kullanımına sunuldu.
Sosyal medyada yeni nefes! Yaay kullanımda!
Platforma ilişkin açıklama yapan Appyap CEO’su Emre Meriç, “Önceliğimiz ve çıkış noktamız; farklı ve gençlerin dikkatini çekecek dinamik ve yenilikçi bir platform oluşturmaktı. Dünyada mesaj, görsel ya da video odaklı çeşitli platformlar yer alıyor. Yaay’ı bu oluşumlardan ayıran en büyük özelliği, kategorilere ayrılmış yapısı ve içerik paylaşımına göre kullanıcılarına ‘rozet’ uygulaması olacak. Uygulamamız; kendine özgü yapısıyla, sosyal çevre oluşturma, gündem ve haber takibi, doğru bilgiye ulaşma ve bilgilendirme gibi süreçlerde yepyeni bir deneyim sunacak” dedi. Meriç, “Yaay’da içerikler, konularına göre birbirlerinden ayrıştırılarak, konuların daha rahat takip edilebilmesi konforu sağlanıyor. Örneğin, bir kullanıcı, yalnızca haberleri takip etmek istiyorsa, kategorileri buna göre düzenleyip platformu kullanabiliyor” diye konuştu.

kaynak: teknolojioku.com
 
Son düzenleme:

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,834
Reaksiyon puanı
57,027
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Twitter'ın yerli versiyonu. Farkı puan toplama gibi şeyler var.

Dün Baraj izlerken Burak hikayesine atmıştı uygulamayı, ondan görüp indirmiştim ama pek kullanışlı değil.
 
  • Beğendim
Reactions: Turkuazz

KutudakiPeri

Yeni Üye
Katılım
11 Nisan 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
10
Puanı
24
ben üye oldum bile yaay'a bikaç gündür kullanıyorum. içerisi baya şenlikli vallaa şimdiden bi sürü takipçim oldu. millet paylaşımları beğenmeye çekinmiyo da.. her attığıma mutlaka like veriyolarr :love1: