ciddi diyorum intikamı okuduktan sonra 10 saniye düşündüm bu neydi diye Rabbim sen bizi affet ne diyimVadi & İntikam tartışmalarının yaşandığı Fav10 dönemi.. Aklımda canlandı..@bazinga
ciddi diyorum intikamı okuduktan sonra 10 saniye düşündüm bu neydi diye Rabbim sen bizi affet ne diyimVadi & İntikam tartışmalarının yaşandığı Fav10 dönemi.. Aklımda canlandı..@bazinga
Yok genel olarak dedim elbet akşam yayınlansın ama gündüz de başka eski diziler yayınlanmalı demek istedim.gündüz olmaz akşam olması lazım 8 den sonra milletin talebini değerlendirmek lazım
Ben çok beğendim.
en büyük sıkıntı bu zaten 1 saat bölümler yarısı kesilir heralde hele hele sigara sahneleri zaten sıkıntı olur ekranın yarısı buğulu izlerizBu arada dizinin yayınlanmasını ben de isterim ama yoğun bir sansüre boğarlar, o yüzden izlerken ne kadar tatmin eder bilemedim. Direkt kesilen sahneler olacaktır zaten, özellikle Çakır'ın...![]()
Valla yazarken ilk ben de duraksadım neydi diye Fatmagül yazdım hatta ilkciddi diyorum intikamı okuduktan sonra 10 saniye düşündüm bu neydi diye Rabbim sen bizi affet ne diyim![]()
en büyük sıkıntı bu zaten 1 saat bölümler yarısı kesilir heralde hele hele sigara sahneleri zaten sıkıntı olur ekranın yarısı buğulu izleriz![]()
Kaan kardeşim beni banlamaz.Algı oyunu yapma sayın Gs'li dostum...
![]()
Ben çok beğendim.![]()
Tamam be ne haliniz varsa görünADAM...Aldın mı cevabını hain adam... @Maskeli Fedai
yalnız o ergenlerin en büyüğü vadi başladığında emekliyodu dahaKarantinayı daha da zorlaşıtırmaya yemin içmiş Twitter ergenlerini, kanalların dinlemeyeceģine inanıyorum![]()
Netflixe çıksın jsjsjsjKarantinayı daha da zorlaşıtırmaya yemin içmiş Twitter ergenlerini, kanalların dinlemeyeceģine inanıyorum![]()
Tamam be ne haliniz varsa görünGidiyorum..
Netflixe çıksın jsjsjsj![]()
Atiye ile kapışırlar.
![]()
yalnız o ergenlerin en büyüğü vadi başladığında emekliyodu daha))
Konuyu görür görmez takas bir yerden gelir dedim.Türk tv tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başyapıtı tüm rekorların tek sahibi efsaneyi yayınlamak show tv için şarttır
şu bölümleri yayınlasınlar her gün 15 reyting alır banko