Sosyal Medyada 'Kurtlar Vadisi Yeniden Yayınlansın' Kampanyası!

Bu arada dizinin yayınlanmasını ben de isterim ama yoğun bir sansüre boğarlar, o yüzden izlerken ne kadar tatmin eder bilemedim. Direkt kesilen sahneler olacaktır zaten, özellikle Çakır'ın... :(
en büyük sıkıntı bu zaten 1 saat bölümler yarısı kesilir heralde hele hele sigara sahneleri zaten sıkıntı olur ekranın yarısı buğulu izleriz :D

Karantinayı daha da zorlaşıtırmaya yemin içmiş Twitter ergenlerini, kanalların dinlemeyeceģine inanıyorum :A

• Harika
Reactions: Harunnn60
en büyük sıkıntı bu zaten 1 saat bölümler yarısı kesilir heralde hele hele sigara sahneleri zaten sıkıntı olur ekranın yarısı buğulu izleriz :D

Aynen hatta buğulamayı bırak direkt yayınlamaz keserler o sahneleri bence, Çakır'ın sigara içtiği sahneler olmadan da olmaz yani tadı çıkmaz. :A

• Beğendim
Reactions: takas
benim mesaj sayım baya düşmüş noldu la mesajlar mı silindi yeni fark ettim

• Güldürdün
Reactions: Bully and Sherlock
yalnız o ergenlerin en büyüğü vadi başladığında emekliyodu daha :)))

Reis anlamadım dediğini ama seni forumda görmek güzel. Vadi konusunu hemen bulmuşsun. Kokuyu alıp :A

Mesajlar bu arada genelde silindi. Benimde 4 bine yakın silindi. Forumun alt yapısını hafifletmek için mi neymiş:A

İlk 97'nin TV ekranlarında yayınlanması maalesef imkansız :( İlk 55 bölümün Sinegraf'ta olmasını geçtim, sansürden 1 bölümün süresi 5-6 dakikaya düşer. Pusu olabilir ama ona açığım :A

sansürlü kesik olsa bile olsa yayınlanmalı bence kanal avrupa dışında yayınlayan yok maalesef sansürsüz isteyen youtube ya da kanal avrupa'yı tercih edebilir

• Beğendim
Reactions: Doğan and takas
Türk tv tarihinin gelmiş geçmiş en büyük başyapıtı tüm rekorların tek sahibi efsaneyi yayınlamak show tv için şarttır
şu bölümleri yayınlasınlar her gün 15 reyting alır banko
Konuyu görür görmez takas bir yerden gelir dedim. :A

• Beğendim
Reactions: takas