Sosyal Medyada Kazanan ve Kaybeden Oyuncular (2015)

dream mi lütfen başka bir isim seç kpa reytingi paylaştığımda o şirket resmi değil diyip kpa yükselince aynı şirketin sonuçlarını paylaşmıştı çok @Forumdash ık bir insan kendisi .ss
Luzumsuz konuya gelmeyecektim ama attığı taşı tuttum iade etmeye geldim.
Ben ne zaman şu verdiğin örneği yaptım?yada ben ne zaman senin gibi "ALGI YARATMAK için" habire reyting konuları yada magazin haberi açıp pohpohladım dizilerimi?

(Gerçekten reyting haberi mi açtım mı beni bile bana sorgulatıyorsun nasıl algıcı bacı çıktıysan artık)

Ben senin konularında tartişip sana ispat buluyordum. Senin gibi husisi boş konu yapmıyordum. Haa açtiğim haberler şu dizi şuraya satıldı gibi haber olmuştur.

Yine gereksiz bir haber. Ergenusmusların internet üzerinde ne kadar etkin oldugunu da araştıır. Yaparsın sen

Ahan So my all the time favourite Aamir is on #5 and the outstanding Ibrahim pasha is on # 7. From where you know this? like page or site or some where else? It shouldn't be Most liked one's instead of it, It should be in 2 lists One should be "Most Liked Turkish Actresses" and the Second should be "Most Liked Turkish Actors".
Mahir Kara isn't in the list [emoji45] and also Ardaghal (Ertugral), Sultan Sulaiman, Umar of (KPA)??

aynı @Çiğdem- çıktı 😱 hep erkeklerden bahsetmiş @destere çiğdem bunu da bozmuş

ıt is from facebook analyssi site

her şeyi analiz ediyiler artık kim ergenumus kim değil o da belli oluyor

hiçbiri gereksiz değildi panpa dreamciğim her kanal youtubede 100 bini geçince yapılan şeyi kpa ya özel ödül gibi açtı efeceiğim diriliş 0 ülkeye satılmuşken 60 ülkeye satıldı diye haber açtı en azından bnmkiler doğru haa diğer diziler için de bu ka haber çıksa onları da açan olur

Beren Saat'te büyük tebrikler, her yerden çıkmış kadın maşallah.

Güzel yazı olmuş bu arada @xemrexxx

Bergüzarı güzel buluyorsun yani

ne yaparsaniz ne yazarsaniz yazin hicbiri bir #TubaBuyukustun Olamaycak nokta

anketleride mi gormuyirlar anlamiyorum

bereni mısıra iteleyebiliriz
tubişi ortadoğu dışından beğenen çıkmamış
@denizz19 ile @Dr. Sabahat koalisyonu yakın hazal konusunda
meryoşumu 7 iklim beğenmiş
@sürgünüm @Aserat @vadikızı @ABAY_06
paylaşmadım ama @HarzeM @DarkLeqenD dirilişi yayınlandığı ülkelerden beğenen çıkmamış full türk

Beren Saat fırtınası devam ediyor

Çin mi 😵 bunlar facebook begenisi mi?

Yav bunlarin ustunlugunu birde anketlerde gorsek inanacagim tubninkiler ok de bence digerlerinin hepsi boş begenme
herkesin fanları saldırgan olacak değil ya her saat girip oy kullansın
facede konuşulma oranı yazıyor profillerinde girip bak arada Tuba ilk 5 e giremiyor genelde

herkesin fanları saldırgan olacak değil ya her saat girip oy kullansın
facede konuşulma oranı yazıyor profillerinde girip bak arada Tuba ilk 5 e giremiyor genelde
Konusmak ile ne alaka eger boş begenme olmasa yani bos derken o sekilde degil anketlerde etkisini gorurduk gercek ise sevgileri onlard ugrassin degil demekki

Konusmak ile ne alaka eger boş begenme olmasa yani bos derken o sekilde degil anketlerde etkisini gorurduk gercek ise sevgileri onlard ugrassin degil demekki
konuşmıyorlarsa beğenmenin anlamı ne
beren-hazal-tuba beğenmede ilk 3teler konuşan sayısında ilk 5e giremiyorlar

anketleri kim takıyor Allah aşkına
anket=sosyal medyada kitlesi olan dizi en iyi seçilir bir karagül-paramparça vb. için hayal o anketlerde 1.seçilmek o yüzden bir tek fanlar takıyor anketleri

Bizim oyladigimiz anketler odullu anketler diger fan gruplarini bilemem