Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Diziler Belli Oldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
İşte Medya Takip Merkezi'nin (MTM), hazırladığı sosyal medyada en çok konuşulan yerli diziler listesi..
20 - 25 Mart tarihleri arasında sosyal medyada en çok ismi geçen yerli dizi, Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı Yalan Dünya oldu. Yalan Dünya'yı özellikle duygusal sahnelerde Ahmet Kaya şarkıları çalınan Suskunlar adlı dizi takip etti.
Duygu yoğunluğu yaşanan diziler daha çok ileti alıyor
ATV'de yayınlanan ve bir ailenin hikayesi anlatılan Hayat Devam Ediyor adlı dizi de sosyal medyada en çok ileti alan yapımlardan. Aynı gün ekranlara gelen Adını Feriha Koydum da bin 180 iletiyle çok konuşulan bir diğer dizi.

İşte 20 ' 25 Mart tarihleri arasında sosyal medyada en çok konuşulan yerli diziler;

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN YERLİ DİZİLER

No Ünlü İsim İleti Adedi
1 Yalan Dünya 1.765
2 Suskunlar 1.464
3 Hayat Devam Ediyor 1.235
4 Adını Feriha Koydum 1.180
5 Uçurum 969
6 Firar 920
7Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 919
8 Lale Devri 880
9 İffet 857
10 Muhteşem Yüzyıl 769

5 Uçurum 969
[/B]
9 İffet 857

Sevindim.
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

2 Suskunlar 1.464

bu dizilerin yerleri mutlu etti açıkçası..
keşke feriham zirvede olsaydı ama neyse ilk 5 te ya bu nada şükür..

2 Suskunlar 1.464

bu dizilerin yerleri mutlu etti açıkçası..
keşke feriham zirvede olsaydı ama neyse ilk 5 te ya bu nada şükür..

Belki yakinda olabilir.. Finale dogru yani

komik bi liste olmuş
gül geç.vadinin açık ara 1.olduğu sosyal medyada açık ve net ama burda ilk 10 da bile yok

Leyla İle Mecnun'u görememek şaşırtıcı...

komik bi liste olmuş
gül geç.vadinin açık ara 1.olduğu sosyal medyada açık ve net ama burda ilk 10 da bile yok

nedense biz hiç göremiyoruz takas.. şu yaranı bi doktora göstermenin vakti geldide geçiyor..

komik bi liste olmuş

sana göre vadi her yerde 1. ama burda değilmiş demek ki tamam izleniyor ama çok fazla üzerinde konuşulmuyor demek ki bu yüzden de bu liste yanlış ve komik diye karalayamazsın bence..

Uçurum ve Firar ise listenin süprizleri olmuş

bu listeyi gerçekçi buluyosanız sorun yok

Son düzenleme:
leyla ile mecnun listeye girememsi ilginçher pazartesi dünyada bir numara oluyor .. bunu hazırlayanlar iyi salamış
))))) behzat ç de çok geride..

bu listeyi gerçekçi buluyosanız sorun yok

böyle bi araştırma varsa neden inanmayalım sen sbt reytingine inanıyorsan buna da inanman lazım aynı şey 2 sinin de ne yaptığı belirsiz bizi bilgilendirmek için yapılan şeyler yapcak bi şey yok

Liste gayet gerçekci

Tamam vadi internetten fazla izlenebiliyor ama öyle etrafta konuşulacak bir dizi değil Kurtlar Vadisi..

Uçurum yine twitterda filan konuşuluyor... Firar'dan kimsenin haberi bile yoktur
Asıl sürpriz Firar olmuş...

darsall firarin fragmanlari 60 bini geçio resmi sitesinde koyu kırmızı al yazmalım 20 bin alirken firar 60 bini geçio tesadüf deil

Bence doğru liste çoğu dizi, dizi sırasındaki taglerden kazanıyor, mesela 1 kadın 1 erkek, suskunlar. Ayrıca Yalan Dünya bu hafta çok gündemdeydi. 30 dakika olması düşünüldüğünden. Doğru bence. :GDG:

leyla mecnun olmaması çok sasirtici dünya çapında tt oldu 3 haftadir bu liste biraz gülünç