Sosyal Medyada E Çok Konuşulan Diziler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,280
Puanı
1,060
Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Diziler

Listenin ilk sırasında bu hafta ekranlarda fırtına gibi esen İntikam dizisi 5.246 ileiyle yer aldı.

2.sırada rakibi Kurtlar Vadisi Pusu 4.748 iletiyle yer alırken, 3.sırada sosyal medya fenomeni Leyla ile Mecnun 3.952 iletiyle yer aldı.

4.sırada ekranda umduğunu bulamayan 20 Dakika 3.028 iletiyle yer aldı.

Seksenler 2.104, Arka Sokaklar 2074 iletiyle sıralandılar.

Eski günlerinin uzağındaki dizilerden İşler Güçler 1..527 ve Yalan Dünya 1431 iletiyle 7. ve 8. oldular.

Çarşamba dizileri Muhteşem Yüzyıl 1.319,Kuzey Güney 875 iletiyle listeye giren diğer yapımlar oldu.

Son düzenleme:
doğru diyorsun reytinglerden belli

evet vadiyi tahtından edecek diye haykırıyordunuz ama sonuç ortada sizin süper anlayışınız buysa lafım yok allah mübarek etsin
durmak yok ikinçiliğe devam

2.lik değil aga 3.lük özetimiz 2. :kiki:

- - - Ekleme - - -

Pardon 4.lük olcaktı 3.de acun :d

evet vadiyi tahtından edecek diye haykırıyordunuz ama sonuç ortada sizin süper anlayışınız buysa lafım yok allah mübarek etsin
durmak yok ikinçiliğe devam
demediğim laflar için mesaj uyazacak değilim kimin ne dediğini bil de yaz sadece :)

10 yıllık diziye 9.bölümlük dizi kafa tutabiliyor.Totalde olmasada,ab'de .Küçümsemenize gerek yok :D

allah allah sende hafıza kaybı görüyorum emre ayıptır ıntıkam başlamadan neler söyledın neler

Özete kafa tutuyo doğruya doğru bak :d

istersen totalde konuşmayalım 2 katı fark var evet 10 senedir yorgun bır dızı hala dimdik ayakta ve zirvede bence yanlış örnek

ben herşeyi dün gibi hatırlıyorum ekürin destereyle buraları inletiyordunuz .ama sende muhteşem süleyman gibi dün dündür diyorsan yapacak bişey yok.

kayıpşehir kayıplarda ne yazık ki yazık ettiler canım diziye

@china shangai kaç yaşında insansın sendne daha iyi mesajaltr bekliyorum :) öyle ortaya kanıtsız laf atıp insanları yanlış yönlendirmeni değil

kusura bakma emre kardeş senın beklentılerını karşılayamadığım için bundan sonra taslak metin gönder ona göre sana cevap vereyım
bence yaşı başı karıştırma istersen.yazında küçümseme hissettim bence yapma böyle

- - - Ekleme - - -

saygılı olmakta fayda var

ben saygılıyım yeterince ama senin dediklerini 13-14 yaşındaki arkadaşalr da söylüyyor mesajalrına lafım yok herkes istediğin söyler ama böyle yanlış yönlendirme yapmaz.İstersen intikam dizisi başlamadan yapılan yorumlar konusuna bak ne demişim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy