Sosyal Medyada "İntikam" Rüzgarı Esti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
"İntikam" dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde sosyal medyada İntikam rüzgarı esti!

Dün akşam yayınlana heyecanlı bölümüyle sosyal medyaya damga vuran dizi, #intikamugruna hashtagı ile tam 10.020 tweet ile 500 dakika ( 8 saat 20 dakika ) TT listesinde kaldı.

Dizi ile ilgili Beren Saat başlığı ile de yorumlar yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

Buse Terim‏@buseterim
Bu defa imzasnı dantellere atıyor, Yağmur’un tuvaletinn her detayına ayrı bittm, muhteşm #intikamugruna

Murat Aydın‏@mmurat_aydinn
#intikamugruna Tanrı Beren Saat'i yarattı. Adı da Yağmur oldu... Yağdı, gürledi.

arzu.‏@arzufcb
#intikamugruna oturduk yeni bölümü bekliyorum. Beren Saat'in elbisesi gerçekten büyüleyici duruyor görcez bakalım.

Zeynep Koker‏@zeynepkoker
Yine bir Persembe gecesi ve tabiki yine intikam gecesi. Bakalim bugece #intikamugruna neler yapilacak☺

Burçin Balaban‏@ucanbitter
#intikamugruna dizi yine yıkılıyorrrr!! :)) Beren'im Saat'im!!

V50rRl8pDRLohDBYhmZrn3BH.jpg

#intikamuğruna hashtagının %70'i diziyle ilgili değildi. Bunu atlamışın :X

Ama iyi hashtag. milleti keklemek için. :U

Xantier bir kere de kötülemek yerine tebrik etsen kendinden bir şey kaybetmezsin emin ol :)

Ben normalde tebrik ederim.

Ama aynı konuyu geçen hafta açtığımız da aynı şeyi demişlerdi.
Sen diğer vadici arkadaşlar gibi değilsin biliyorum bunu ama elbise için ya da değil sonuçta twitter da konuşulmuş bu ve reytinglere de başarısı yansıdı zaten.Sen dediğimi yap emin ol :)

Twitlerin çoğu diziden bağımsız ama dizi de epey konuşuldu tabii dün. Beren Saat de TT oldu.

İntikam'ı modacılar yakından takip ediyor sanırım diziyle ilgili elbise twitleri çok fazla oluyor. Bu hafta özel durum vardı ama ondan önce de elbiseler eleştiriliyordu genellikle, bu hafta ise daha çok beğenilmiş gibi.

Sen diğer vadici arkadaşlar gibi değilsin biliyorum bunu ama elbise için ya da değil sonuçta twitter da konuşulmuş bu ve reytinglere de başarısı yansıdı zaten.Sen dediğimi yap emin ol :)

Ben sadece geçen hafta arkadaşların bizim hastag hakkında yapılan yorumların yarısının vadi'yle ilgili olmaması hakkında söyledikleri söz üzerine @2'yi dedim.

@4'ü de reyting konusundaki bi küüçük tartışmadan dolayı dedim. RevaN anladı orayı.

ya ben twitter dan anlamam ama kurtlar vadisi de twitter da tt olmuş haber sitelerinde okudum

Twitlerin çoğu diziden bağımsız ama dizi de epey konuşuldu tabii dün. Beren Saat de TT oldu.

İntikam'ı modacılar yakından takip ediyor sanırım diziyle ilgili elbise twitleri çok fazla oluyor. Bu hafta özel durum vardı ama ondan önce de elbiseler eleştiriliyordu genellikle, bu hafta ise daha çok beğenilmiş gibi.
Hashtag beğenildi. Bu yüzden daha da devam etti tweetler dizi bittikten sonra. 10000`i aştı.

Ben sadece geçen hafta arkadaşların bizim hastag hakkında yapılan yorumların yarısının vadi'yle ilgili olmaması hakkında söyledikleri söz üzerine @2'yi dedim.

@4'ü de reyting konusundaki bi küüçük tartışmadan dolayı dedim. RevaN anladı orayı.
Kurtlar Vadisinin çoğu dalga ile ilgiliydi gerçekten. Bunu yazsan dalgayla ilgili gerçekten neredeyse hiçbir şey bulamazsın. Hatta hiç bulamazsın.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hashtag beğenildi. Bu yüzden daha da devam etti tweetler dizi bittikten sonra. 10000`i aştı.

Kurtlar Vadisinin çoğu dalga ile ilgiliydi gerçekten. Bunu yazsan dalgayla ilgili gerçekten neredeyse hiçbir şey bulamazsın. Hatta hiç bulamazsın.

Dalga geçildi demedim. İntikam dizisinden bağımısız tweetler atıldı dedim.

- - - Ekleme - - -

bilgilendirecek arkadaş varsa sevinirim

ya ben twitter dan anlamam ama kurtlar vadisi de twitter da tt olmuş haber sitelerinde okudum

Ben görmedim ama olmuştur TT.

TT demek ne kadar çok konuşulduğu demek.

bi hashtag belirlersin. Dizide sağ altta mavi şeyin içinde yazar. Onu yazıp yanına bi şey yaz ya da yazma. Onu tweetle. O konu hakkında konuşmuş olursun. Ne kadar çok alakalı ya da alakasız konuşulursa Türkiye gündemine girer yani TT olur.

Son düzenleme:
twitterda ne konuşulacak tabi sahneler-kıtyafetler-hatalar konuşulacak :D beren farkı :F