Sosyal Medya Bu Ölüm Haberiyle Sallandı : "Özkan Uğur'u Kaybettik!"

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Günümüzde sosyal medyadan pek çok iyi ve doğru haberi öğreniyoruz. Ancak bazen sosyal medya maalesef yalan haberlerin merkezi de olabiliyor.

2 gündür #özkanabimizikaybettik hashtagıyla çalkalanan twitter'da tüm Özkan Uğur hayranları üzüntüye boğuldu. Son zamanlarda sosyal medya olarak kullanılma yolundan çıkan twitter'da Özkan Uğur hayranlarına tüm bu olanların yalan haberden ibaret olduğunu ispatlamak amacıyla instagram'da resmini paylaşarak şu sözleri sarfetti.

Twitter'da yalan bir haber dolaşıyor. Sapasağlamım Allah'a şükürler olsun. Sevgiler

awww.haberts.com_images_haberler_sosyal_medyayi_sallayan_olum_haberi_h16833.jpg

Ekli dosyalar

• awww.haberts.com_images_haberler_sosyal_medyayi_sallayan_olum_haberi_h16833.jpg
    awww.haberts.com_images_haberler_sosyal_medyayi_sallayan_olum_haberi_h16833.jpg
    67 KB · Hit: 1,708
Sosyal medyanın böyle saçma bir yanı var. Yaşarken öldürüyorlar. Bu yönüyle sosyal medya sinir bozucu. Özkan Uğur çok değerli bir sanatçı. Daha çok yaşayacak İNŞALLAH. MFÖ daha çok var olacak. :)

Konuya başlığın sadece sonunu görerek girdim şok oluyordumki yanlış alarmmış.

Şimdi olmaz daha çok yaşamalısın Özkan Uğur.:)

Bir an korktum.Twitter,hesabımı askıya almıştı.Ben çıkmadan onlar gerekeni yaptılar sağolsunlar.:):) Allah uzun ömür versin Özkan Uğur'a.

Çok iyi görünüyor fotoğrafta. Hakan Kakız'a yapılanın dışında yapılan bu hashtaglar çok kötü..

Sevdiğim biri ölmemiş olmasına sevindim. Sosyal medya da nedendir bilinmez böyle haberler nadiren çıkıyor insanlar da boş yere üzülüyor İnşallah yakın zaman da bu olayları yaşamayız

Bu haberleri çıkaranlar hiç mi sanatçının ailesini düşünmüyor? Böyle haberlere kalpleri dayanmayan akrabaları olabiliyor insanların. Gerçekten twitter amacının dışında kullanılmaya başladı artık. Bu ülkede sosyal medya denen bir şey olmaz. Yalan medya diye olabilir ama...