Soru ! Sampionlar Ligi Maclari Hangi Kanalda olucak

thekadir12

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
13
Selam Arkdaslar

Ben yeni katildim foruma burasi dogru yermi bilemedim ama sorum su.

Fenerbahce ve besiktas Uefadan Men oldu . Böylelikle Star Tv Galatasarayin tüm SL Maclarini gösterecekmi yoksa yine sali star ve Carsamba Dmsartmi olucak ?

Öncelikle hoşgeldin.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın men edilmesi Galatasaray'ın maçlarına hiçbir etki etmez. Galatasaray'ın yine Salı günü olan maçları Star'da, Çarşamba günü olan maçları D-Smart'ta olacak...

S.G.A.T. post: 1373036' Alıntı:
Hoşgeldin:)
maçlar İdman Azerbaycan`da:)

ya bende 2 ay öncesine kadar idman azerbaycan fln cekiyordu ama bu kac haftadir hic sinyal yok tüm kannalar geliyor ama onlarda sinyal yok biss sifreler hepsi girili ama niye gelmiyor anlamadim .

thekadir12 post: 1373044' Alıntı:
ya bende 2 ay öncesine kadar idman azerbaycan fln cekiyordu ama bu kac haftadir hic sinyal yok tüm kannalar geliyor ama onlarda sinyal yok biss sifreler hepsi girili ama niye gelmiyor anlamadim .
haberin yok mu?aztv ve idman azerspace`ye geçti.Ama küçük bir operaasyonla izlenebiliniyor

çocuklarduymasın post: 1373116' Alıntı:
ALLAH KURAN ÇARPSIN ki bu konuya girmeden önce senin böyle diyeceğini düşünüyodum aga hatta cevabım da hazırdı :A
İyi o zaman :T:

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın post: 1373116' Alıntı:
ALLAH KURAN ÇARPSIN ki bu konuya girmeden önce senin böyle diyeceğini düşünüyodum aga hatta cevabım da hazırdı :A
Cevabın bumuydu :T:

kvp post: 1373117' Alıntı:
İyi o zaman :T:

- - - Ekleme - - -

Cevabın bumuydu :T:
Yok aga cevabım şuydu.Sizin yeriniz benim için çok ayrı.Hayatım boyunca unutmayacam sizi aga.Hayatım da ki en sevdiğim arkadaşlarımsınız.Bir kişinin gelmesiyle hiç bir şey değişmez.

- - - Ekleme - - -

@kvp