Sophie Turner, Nasıl "Jean Grey" Olduğunu Anlattı

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
0qdDZD.jpg

Game Of Thrones’tan “Sansa Stark” rolüyle tanıdığımız oyuncu Sophie Turner bir ödül gecesinde Jean Grey gençliğini canlandıracağı rolüne nasıl seçildiğini anlattı.
Bryan Singer tarafından yönetilen yeni X-Men: Apocalypse filmi için önceden rol için deneme çekimlerine giren oyuncu, başka bir çekime giderken menejerinden bir mesaj aldığını ve twitter’ındaki bu mesajın “Tebrikler Jean Grey” olduğunu ifade ediyor. Aynı gün içinde başka bir deneme çekimi olduğunu söyleyen oyuncu heycandan dolayı ağlayarak o günkü çekimin kötü geçtiğinide söylüyor.

Kendisinden önce rolü “Taken” serisinden tanıdığımız Famke Janssen‘ın oynadığını ve rolün kendisini çok zorlayabileceğini düşündüğünü ifade eden Sophie, Game Of Thrones’un 6. Sezonunun daha kanlı geçeceğini ve Sansa’nında bu konuda büyük bir rol oynayacağını da söyledi.

X-Men Apocalypse 2016'da Sinemalarda!

1c4ae331ca7670a3023d84eb56eaa73f.jpg

@xemrexxx

Son düzenleme:
Simdiden zorlanırım demiş. Inşallah rolün altından kalkar çünkü oynayacağı rol tek filmlik degil çünkü. :)

famke janssen den sonra bizim sümsük sansayı seçtiklerine hala inanamıyorum :( @Çiğdem- i de filme alır bunlar yakında :(
Tip olarak benziyor gençliğine birde Bryan Singer iyi oyuncular seçiyor 2011 de X-Men 1 . sınıf icin secilen Jennifer, Michael filan bu kadar ünlü değildi ama bak 2015 yılındayız biri oscar oyuncu biride yakinda alır kesin. :D

Biraz sessiz olduğuna katılıyorum böyle cok yavaş yani dizidee sahnelerini izlemiştim. :D

Muhtemelen filmde okadar büyük rolü yoktu ki ne yaptığını bile hatırlamıyorum şuan. :D

Gerçi daha 20 bile değil sanırım, bir anda bende ünlü olsam bende ağlardım. :D

Spoiler yedik. :D GOT un gelecek bölümleriyle alakalı en ufak bilgi bile spoilerdir benim için. O yüzden hiçbir fragmanını izlemedim şuan kadar. Ama Şimdiden sezonun kanlı geçeceğini öğrendim, Sansa'nın kesin ölmediğini ve sakat bile kalmadığını öğrendim. Hatta kanlı geçmek ve Sansa Stark kavramları zihnimde Sansa'nın Ramsey'i kesin öldüreceğini gösterdi. Bunlardan daha büyük spoiler mi olur. :(

Filmde de rolü vardı ya?(b) Nasıl hatırlamadın
O videodan önerilenlere geçip 4 dakikalık olanını izledim.

Filmi izlememişim, izlesem hatırlardım. Ortada- X-Men ve karakterlerin filmleriyle birlikte tonlarca olduğunu varsayarsak normal? :)

@Tolstoyevski buradan o spoileri nasıl çıkarttın bilmiyorum ama 1-2 kısa yerini okudum dayanamayıp, bize niye yedirttin ki spoileri. :(

O videodan önerilenlere geçip 4 dakikalık olanını izledim.

Filmi izlememişim, izlesem hatırlardım. Ortada- X-Men ve karakterlerin filmleriyle birlikte tonlarca olduğunu varsayarsak normal? :)

@Tolstoyevski buradan o spoileri nasıl çıkarttın bilmiyorum ama 1-2 kısa yerini okudum dayanamayıp, bize niye yedirttin ki spoileri. :(
Filmi izle derim ama izlemezsin kesin. :D