- Reaksiyon puanı
- 13,174
- Puanı
- 1,059
evet öyle
Sen de RTÜK gibi 5 kanali birden mi izliyorsun beyazsoy)
evet öyle
Sen de RTÜK gibi 5 kanali birden mi izliyorsun beyazsoy)
cumartesi süprizinde de izledim videyou)) çok garip oldu
yok herkesde bir susukunluk oldu anlayamadılar dikkat edersen songül karlı videonun sonunda dilini ısırıyor . değiştirme diyenler oldu çevreden sanırım. onun üzerine boşar moşar dedi
yanında proğramı sunan vatandaş ciddi bir vatandaş hiçbir zaman istifini bozmuyor songülde cıvıklıklarına devam ediyorpartneri yanlış seçmiş kendisi gibi oynak birini seçmeliydi songül..
destere programcılıgın kuralı zıt kutupları yanyana getirecen bir erkegin yanın kadın. bir cıvıgın yerine ciddi biri bir solcunun karşısına bir sağcı fenerlinin yanına bir galatasaraylı bu işler böyle işte)))))))))
burda zıtlık yok .. biri cıvıksa biri sinirli olmalı ama adam sadece ciddi duruyor yüzünde tebessümde yok sinirde yokönüne ne koyarsan onu götürecek cinsten.. sanki buzdolabıyla fırını yanyana koymuşlar)
cıvıgın karşıtı ciddidir destere senin türkçe dersler boş mu geçti)))) ne yazarların yazdıgını anlıyon üstüne cıvığın karşıtı kelimeyi biliyon)))
türk halkı erkekde efendiyi sever bilmiyon mu bak biriyle konuşurken ceketini ilikliyor))))
beyazsoy, bence sunucular Esra Erol'dan örnek almali.. Muhtesem giyiniyor..
şimdi orda zıtlığı sen tam anlayamamışsın beyazsoy) şimdi biri -1 olacak biri +1 ki birbirlerini götürüp sıfırı yakalasınlar nötr hale gelsinler ama bunlardan biri -1 diğeri sıfır böyle bir durumda cıvıklık ağır basar) yani bunlar zıt değil herşeye olurdiyen adamla ortalığı şenlendirmeye çalışan ama başarısız olan çünkü aslında kadında bir mehmet ali karakterinde değil zorlamayla bişeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor aslında karakter olarak ikiside sıfıra denk ama biri kendini zorlayarak -1 i yakalamaya çalışıyor reyting uğruna)
ayrıca benim matematiğim sıfırdır hiç anlamam çeşitli defalar bunu kendimde itiraf ettim yani yeni bir keşif yapmış sayılmazsın
kıyafetleri arasında pek fark yok. malum sunucuların kıyafetleri genelde kendilerinin değil sponsorlar veriyor 3 saat sonra çıkarıp geri veriyorlar))
- - - Ekleme - - -
orada tam zıtlık varmı tartışılır ama cıvıgın karşı sinirli değil destere ben onu dan türkçe hocanı merak ettim))
ikincisi senin matematiğine bişey demedim de onada bendeci mi gelmiş sanırım))))))
Esra ama çok açik giyinmiyor
kıyafetleri arasında pek fark yok. malum sunucuların kıyafetleri genelde kendilerinin değil sponsorlar veriyor 3 saat sonra çıkarıp geri veriyorlar))
- - - Ekleme - - -
orada tam zıtlık varmı tartışılır ama cıvıgın karşı sinirli değil destere ben onu dan türkçe hocanı merak ettim))
ikincisi senin matematiğine bişey demedim de onada bendeci mi gelmiş sanırım))))))
ingilizce hocası matematiğe gelmişti türkçeye felsefe hocası giriyordu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?