Soner Sarıkabadayı'dan Yeni Single 'Yara Bandı'

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Türk pop müziğin sevilen söz yazarı ve bestecisi Soner Sarıkabadayı yepyeni single çalışması ''Yara Bandı'' ile sevenlerine merhaba dedi.

Bugüne kadar sayısız hit şarkıya imza atmış olan Soner Sarıkabadayı, verdiği şarkı sözleriyle de adından sıkça söz ettiriyor.

İşte o şarkılardan bir tanesi de Yara Bandı. Sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan şarkı şimdi sizlerle. Klip ise yakında.

thumbnail_1401035714.jpg

Konu için geç kalınmış sanki. Video mesela 6 Mayıs'ta yayınlanmış. (b)

Şimdi farkettim ben de baktım göremeyince açayım dedim. Müzik piyasası için önemli bir isim. :)
Şimdi açılmasa, klipte açılırdı. Soner Sarıkabadayı iyi bir isim, evet. Son yıllarda sürekli single albüm çıkartıyor ve çıkardığı single albümdeki şarkı, yıla damgasını vuruyor. Geçtiğimiz yıl, Mayıs ayında 'Kutsal Toprak' isimli şarkıyı çıkartmıştı. Aradan bir yıl geçti ve 'Yara Bandı' isimli şarkıyı çıkarttı. Haziran ayında en az 'Kutsal Toprak' kadar beğeni toplayacak bir kliple sahneye çıkar. :)

Şimdi açılmasa, klipte açılırdı. Soner Sarıkabadayı iyi bir isim, evet. Son yıllarda sürekli single albüm çıkartıyor ve çıkardığı single albümdeki şarkı, yıla damgasını vuruyor. Geçtiğimiz yıl, Mayıs ayında 'Kutsal Toprak' isimli şarkıyı çıkartmıştı. Aradan bir yıl geçti ve 'Yara Bandı' isimli şarkıyı çıkarttı. Haziran ayında en az 'Kutsal Toprak' kadar beğeni toplayacak bir kliple sahneye çıkar. :)
Şarkıya klip geldi mi yani Yara Bandı'na.

Bir de burada yorum yapayım. Şarkı kötü değil dinletiyor kendini ama hep aynı şarkılar. : (