Soner Sarıkabadayı Tüm Albümler / Özel İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
O bir söz yazarı,o gönüllerde kısa sürede taht kurmayı başarmış başarılı bir sanatçı.Gerek kişiliği,gerek şarkılarıyla gündeme oturmayı başarmış Soner Sarıkabadayı bu haftaki Benim Albüm Hikayem programımın konuğu oldu.

8 Aralık 1978 yılında Kahramanmaraş'da doğan başarılı şarkıcı ilk albümünü 2001 yılında çıkarmıştır ve bu albümün ismi ''Kara'' olmuştur.Ancak istenilen başarıyı sağlamayan bu albüm Soner Sarıkabadayı için üzücü olmuştur.O albümden dilerseniz bir parçayı hep beraber dinleyelim.

Kara albümünden sonra yepyeni bir albüm hazırlığına başlayan Soner Sarıkabadayı bu sefer de 2009 yılında ''Buz'' adlı albümüyle sevenlerinin karşısına çıkmıştır.Bu albümde büyük bir başarı yakalayan başarılı sanatçı,kendisine büyük bir dinleyici kitlesi kazanmıştır.Albümün çıkış parçası ise albümün ismini taşıyan şarkıya çekilmiştir.İşte o şarkı...

<font color="#0000cd" face="comic sans ms"><b>

''Buz'' albümünden sonra ise 2010 yılının Mayıs ayında ''Pas'' albümünü çıkartmıştır başarılı sanatçı ve hemen akabinde Eylül 2010'da ise ''Sadem''ismini verdiği tek şarkılık single çıkarmıştır.''Pas'' ve ''Sadem'' albümünden birkaç klip ve resim sizlerle.Bu albümlerde aynı zamanda Murat Boz ile ''İki Medeni İnsan'' şarkısını da söylemiştir.

Bu albümlerden sonra 2011 Ocak ayında yepyeni tek şarkılık ''Seveni Arıyorum'' single şarkısını çıkarmıştır.Bu şarkıda müzik listelerinde uzunca bir süre kalmayı başarmıştır.Şarkı dinleyiciler tarafından çok sevilmiş ve Soner Sarıkabadayı'nın başarısına başarı katmıştır.Şarkıya klip çekmemiştir ancak şarkı gereken ilgiyi görmüştür.İşte o şarkı...

Bu albüm sonrası yine aynı yıl içinde ''İtiraz'' ve ''Tuzlu Su'' albümlerine yer vermiştir.Bu albümler önceki albümleri kadar ilgi görmese de başarılı bir çıkış yapmayı başarmıştır.İşte o şarkılar...

Mayıs 2012'ye geldiğimizde ise yepyeni bir albüm olan ''Trio'' ile sevenleriyle buluşan sanatçı,bu albümde de tam bir başarı sağladığı söylenemez ama çıkış şarkısı müzik listelerinde iyi denilebilecek oranlar almayı başarmıştır.Albümdeki çıkış parçası sizlerle...

Ve asıl bombayı patlattığı 2012 Kasım ayına geçerken çıkardığı ''İnsan Sevmez mi?'' albümü sevenlerinden tam not almayı başarmış ve hakettiği değeri bu sefer fazlasıyla görmeye başlamıştır.Yayınlandığı ilk günden bu güne hala başarısını koruyan şarkıyı klibiyle beraber izleyelim bakalım.

Başarılı sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın albüm hikayesini de böylece tamamlayarak 2.bölümümüzün sonuna gelmiş bulunduk.Haftaya yepyeni konuğumuzla buluşmak üzere esen kalın efendim...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok iyi söz yazıyor ama şarkılara yorumu o kadar da iyi değil. Hareketli şarkılar iyi de, slow şarkılarda biraz kötü duruyor sesi. Eline sağlık @denizz19.

Soner Sarıkabadayı inişli çıkışlı bir grafiğe sahip gibi gözüküyor. Aslında kariyeri hiç parlak başlamamış ve ilk albümüyle adından söz ettirememiş. Fakat daha sonra özellikle Murat Boz ve Sertab Erener'e verdiği şarkılar ile bir anda adından söz ettirmeye başladı. Sonrasında gelen "Buz" şarkısı da şarkıcı olarak da başarılı olabileceğini kanıtladı.

"Pas", "Sadem" ve "Seveni Arıyorum" güzel bir üçleme serisi oldu. Üçü de çok başarılıydı bence. Özellikle Seveni Arıyorum neden kliplenmedi anlamak zor.

Daha sonrasında ise yeniden düşüşe geçti. İtiraz, Tuzlu Su gibi şarkılar pek ilgi görmedi. Acaba artık bitiyor mu derken "İnsan Sevmez mi" ile yeniden çıkışa geçti ve bence kalıcı olduğunu ispatladı.

Yolu açık olsun, iyi şarkılar üretmeye devam eder umarım...

Aynen inişli çıkışlı albümler yaptı.Bir bakarsın yeni albümü yine dip yapar

Emeğe saygı arkadaşlar.O kadar uğraşıyoruz bunu yapmak için
Up yorumları bekliyorum.Eksiklik hissettiğiniz bir yer,eklememi istediğiniz,şunu şöyle yapsan daha iyi olur diyeceğiniz yerler varsa söyleyebilirsiniz.

Forumda müzikle ilgili kişiler belli. Onları etiketleyerek dikkatlerini çekebilirsin.

Konuyu görenler için etiketlemene gerek yoktu.

tuzlu su Bence güzeldi ama tutmadı pek insan sevmez mi iyi gidiyor

Çok başarılı bir inceleme olmuş deniz

Bence en başarılı şarkısı ; İnsan sevmez mi ?

"Buz", "İki Medeni İnsan", "Pas", "Sadem", "İnsan Sevmez Mi?" ve Mustafa Ceceli'ye verdiği "Rahat Rahat" şarkısı çok iyiydi. Şarkıları gayet iyi.

güzel olmuş
keşke başkalarına verdiği bestelerinde örneklerini koysaydın

Çok iyi bir söz yazarı ve iyi bir besteci ama şarkı söylemesini beğenmiyorum sadece "Burada Biri Var" şarkısını güzel okumuştu .

güzel olmuş
keşke başkalarına verdiği bestelerinde örneklerini koysaydın
Haklısın Emre sanırım onları da yapsaydım daha iyi olabilirdi.Neyse bir dahaki sanatçılarda bu fikrini dikkate alacağım

- - - Ekleme - - -

Daha öncekini beğenmiştim.

Bunu beğenmiyorum ki, daha iyisini yap diye.

Yoksa hepsi eşit değerde olur.
Bak ya bundan iyisi Şam'da şeftali