'Son Yaz'da Sürpriz Ayrılıklar! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,872
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com


'Son Yaz'da sürpriz ayrılıklar!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ile Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı yapımda sezon finali sonrası ayrılıklar devam ediyor.

Funda Eryiğit ve Olgun Toker'in ardından diziye; Fatih Doğanay karakterine hayat Emre Karayel, Serap Gök karakteri ile izleyici karşısına çıkan Şebnem Dönmez ve Kaan Gök karakterini canlandıran Erdem Şanlı da veda etti.

Yeni bölüm çekimlerinin İstanbul'da yapılması planlanan Son Yaz, yeni sezonuyla yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş
 
Son düzenleme:
Reactions: Angelica
Dizinin reytingine güvenmeselerdi keşke, Ramo gibi kendini gösteremezse yeni sezonda max. 10 bölüm.
 
Dizinin ilk bölümü beğenmediğim için bırakmıştım sezon finalı yapınca tekrar başladım güzel olduğunu fark ettim kuzey yıldızınıda öğle fark etmiştim 2. sezonda final yapmıştı bunda böyle olmaz inşallah
 
Ramo'nun durumunu daha yeni gördüğümüz için şimdiden net konuşmak istemiyorum ama bu dizi aksiyon olmadığı için bu kadar değişikliği kaldıramaz bence. Hele cuma gününe gelecek yeni işleri de düşünürsek işi bayağı zorlaşacak. İyi bir kadrosu vardı dağılmalarına üzüldüm.
 
Diziden gelen her haber ömrünü daha da kısaltıyor. Fox bu sezon boşluktan dolayı dizinin devam etmesine izin verdi ama yeni sezonda bu kadar tahammül edeceğini düşünmüyorum. Şu anda benim gözümde net erken final yapacaklar.
 
Söyleyecek kelime bulamıyorum, ne yapmaya çalışıyorlar ki? Zaten kalabalık bir kadrosu yoktu dizinin alıştığımız karakterleri de çıkardılar yeni takviyelerle yeni bir dizi gibi olur e bunu da seyirci yadırgar. Keşke final yapsaydı yeni sezonda izleneceğini de izleyeceğimi de sanmıyorum.
 
Yerlerine yeni oyuncular gelir dizi devam eder bence
 
Umarım diziyi ikinci sezonda mafya aksiyon falan işlerine sokmazlar, gerçi Çeşme defterinin tamamen kapatılmasıyla durum onu gösteriyor
 
Bakalım hangi oyuncular katılacak,eğer iddialı isimler gelmezse dizi erken final yapacak