Son Yaz Dizisinin Kalan Bölümleri Yayınlanmayacak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Başrollerini Hazal Kaya,Tardu Flordun, Tuğçe Kazaz ve Furkan Palalı`nın paylaştığı, bu sezon atv ekranlarında seyircisiyle buluşan,yapımcılığını Adam Film`in üstlendiği dizi Son Yaz başladığı günden bu yana bir türlü istediği reytinge ulaşamıyordu. Hatta dizi her hafta daha da reyting kaybederek sıralama olarak çok gerilerde kalıyordu. Sezon başında Salı günleri umudunu bu diziye bağlayan atv dizinin daha da düştüğünü görüp Salıya Mahsun Kırmızıgül imzalı Benim İçin Üzülme dizisini getirmişti.

Son Yaz dizisinin kalan bölümlerinin yayınlanacağı beklenen atv diziyi aniden yayından kaldırdı. Yani, Son Yaz dizisinin kalan bölümlerini yayınlamayacak!

RevaN / ÖzeL HabeR

426218_10151164760642348_1036675172_n.jpg

Bu haberin hiçbir sitede olmasına imkan yok. Çünkü, bu haberi açmak için atv`nin sitesini sık-sık kontrol ediyordum ve Son Yaz hala orda duruyordu. Ama bugünden itibaren yok.

Ayrıca, konudaki bütün sözler bana ait. Kısacası özel haber. İçiniz rahat olsun :):)

Başka sitede var diyenler, bi link atsada biz de görsek o siteleri

Zaten çoktan bitmisti dizi, atv web tasarimini güncellemekte geç kaliyor

ne rezaleti 0 reyting alan bir yapımı zararına ne diye yayınlasın en doğrusu

Dizi keşke yayınlanmaya devam etseydi çünkü ortada büyük bir emek vardı.Sağlık olsun diyelim.Umarım daha iyi rollerde görürüz oyuncuları.

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir