'Son Yaz' Bu Hafta da Yok!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
1620804751770.png

FOX TV'nin sevilen dizisi 'Son Yaz' bu hafta da ekranlara gelmeyecek!

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Burak Arlıer'in üstlendiği, başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizinin yeni bölümü bu hafta da ekranlarda olmayacak.

'Son Yaz' yeni bölümüyle 21 Mayıs Cuma 20.00'de FOX TV'de! İşte yeni bölüm tanıtımı:

Son düzenleme:
1 hafta ara vermek bile riskliyken iki hafta ara verecek kötü olmuş umarım dönüşte fazla etkilenmez. Ama Kırmızı Oda için güzel haber. :Z

• Beğendim
Reactions: Cervantes and Hazem
Geçmiş olsun diyelim COVİD-19 olan oyuncunun durumu değişmemiş ya da çekimler yetişmemiş.

Son dakikaya kadar yeni bölüm diye bas bas bağırdılar. Seyirciyle dalga geçmekten başka ne şimdi bu?

1 hafta ara vermek bile riskliyken iki hafta ara verecek kötü olmuş umarım dönüşte fazla etkilenmez. Ama Kırmızı Oda için güzel haber. :Z
Bayramda öyle ağır dram dizinin ara vermemesi tuhaf olmuş :A gerçi o dizi özel zamanlarda ara vermiyor zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Kanal bilerek yapıyor bunu, resmen iki hafta yayınlamayarak diziyi ipe götürüyor sırf final kararı alabilmek için bir komplo.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Yalan mı, zaten zorla aldılar sezon finali kararını, üstüne iki hafta ara... Baltalıyor resmen.
Zorla aldıklarına nereden eminsin kafalarına silah mı dayadılar sanki. :A FOX da eminim haftanın önemli günlerinden birini iki hafta boş bırakıp rakiplerin ekmeğine yağ sürmeye meraklı değildir. :A

Zorla aldıklarına nereden eminsin kafalarına silah mı dayadılar sanki. :A FOX da eminim haftanın önemli günlerinden birini iki hafta boş bırakıp rakiplerin ekmeğine yağ sürmeye meraklı değildir. :A
Şimdi de sırf benim karşımda olmak için kin kustuğun FOX savunucusu mu oldun? Gerçekten acizsin. .ss

Evet IBAN'ıma para yatıracaklardı onu bekliyorum. :A Senin karşında olmak için değil ama sağlık söz konusuysa yapacak bir şey yok yani. :A
Sağlık söz konusu olsaydı eğer bas bas yayın yapmazlardı Cuma yeni bölüm diye. Alev Alev'de 30 küsür vaka varken bile ara vermedi.