"Son Yaz Balkanlar" Dizisinin Afişi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
atv ekranlarında merakla beklenen dizilerden birisi de Son Yaz Balkanlar...

Hazal Kaya, Tardu Flordun ve Tuğçe Kazaz gibi ünlüleri bir araya getiren dizinin 25 Eylül salı günü saat 20.00'de atv'de ekrana geleceği duyurulmuştu.

Dizinin Salı günlerinin birincisi Öyle Bir Geçer Zaman ki karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

Bu arada Son Yaz Balkanlar dizisinin afişi de yayınlandı.

İŞTE O AFİŞ...

Ekli dosyalar

• sonyzz.jpg
    73.5 KB · Hit: 294
"y"nin yazımı çok kötü olmuş ama genel olarak beğendim

öbgz yi geçemez ama iyi oranlar alabilir bu dizi neden salıya kondu salı rekabet çok fazlalaştı gibi hepsi birbirini ezecek olan yeni başlayan iki diziye olur öbgz yi bırakmayacak 9 reytinglik bir kitle var
)

bu arada tardu flordun a ünlü demek ayıp oluyor
) bu vatandaşın diziye faydasından çok zararı olur diziyi izletecek kişi hazaldır sırf hazal yüzünden bakacağım diziye

Hazal Kaya'nin ismi ilk olarak yazilmaliydi bence..

Hadiii baslasinn artikkk Hazalimizi özlediiikk <3

Tardu Flordunun başa filan konuldugu yok.İyi bakın kızların adı ortada ve fragmanlarda görüldüğü üzere Furkan Palalı ve Tugçe Kazaz sevgili rolundeler.Tardu Flordun ve Hazal Kaya'da sevgili olabilirler.

Bu arada o geçen afiş diye bahsedilen afişe cok gülmüştüm hiçbir emek verilmemiş ve paint terkti.Evet bu daha iyi olmuş diğer afişe göre. Yazı şekli ve renk tonu bakımından pek beğenmedim.

Çok güzel diziye benziyo , Salı günü kesinikle izleyeceğim , ama ÖBGZK 7-8 reytinglere düştü bu hafta , ilk bölümüyle bence Son Yaz ÖBGZKnin hemen arkasında yer alır.

Çok güzel diziye benziyo , Salı günü kesinikle izleyeceğim , ama ÖBGZK 7-8 reytinglere düştü bu hafta , ilk bölümüyle bence Son Yaz ÖBGZKnin hemen arkasında yer alır.

internet yaygınlaştı reytşnglerin düşüş sebebini ondada görmek lazım mesela iki dizi izleyeceksen birini netten takip ediyorsun yada tivibu gibi ttnet yayınları başladı tekrar izlemek mümkün artık iki dizi aynı saatte olsa bile o açıdan ilk tercih edilen dizi alışkanlıktan dolayı yine öbgz olacaktır ama son yaz ve ababalar evlatlarında aynı öbgz izleyicisi tarafından tekrardan netten yada başka yerlerden izlendiğini düşünüyorum .. o açıdan bir dizi reyting almıyor diye kaldırmak artık çokda güçleşti çünkü tekrardan izlense bile bunu ölçme imkanı yok...

Bence herkes Ali Kaptan'ın ölmesiyle finalini kendi kafasında yapti.O zaman diğer dizilerin reyting düşüşlerinide buna bağlayabiliriz.Neden OBGZ'nin reyting düşüşü kabullenilmiyor.Aslına bakılırsa bu zaman kadar nasıl izlendi ben ona bile şaşiyorum.Beni Affet'ten farksiz her bölümde bi bağriş çağriş hır gürle diziyi bu zamana kadar devam ettirdiler.Çevrem ve internet alemi OBGZ diye yanıp tutuşuyordu ilk sezonda ben o zaman bile zor bakıyordum.Biliyorum Son Yaz 1.ciliği alamasada OBGZ'yi zorlayacak yapım olarak göruyorum ki yine adam film yapımı olan Elveda Rumeli'yi özleyen biri olarak.Ve en azından benim gibi Hazal sevenler ve salı günü izleyecek bişiler bulamayanlar elbette buna gözü takılacaktır "sen dahil"

tarduyu değiştirin diyemi
) bence artık tardu değişmezde kaliteli bir erkek oyuncu koyabilirler yedekte
)

Hayir, Tugçe Kazaz'in ismini Hazal Kaya'dan daha önce vermislerdi atv'nin yeni sezon dizi tanitimlarinda..

dizinin ilk sezonki kalitesi yok ikinci sezonda bozulmuştu öbgz ama hala ekrandaki en sıkılmadan izlenecek dizilerden biri bunun nedeni yeni dizilerin çok kaliteli olmayışı daha çok alışkanlıktır .. alışkanlık çok önemli evde yaşayan 70 lik teyzeye sor cemileyi kızı gibi kabullenir artık ailenin bireyidir cemile genç kıza sor kafasında bir mete karakteri vardır ona hayrandır erkeğe sor ayline aşıktır (mesela ben)
) osmanın sempatisine hayran olan vardır vesaire vesaire neyse yani herkes kendisine hitap bir karakter buluyor ve bu karakterler aileden biri gibi oluyor zamanla...... neyse bu sene çok zayıfladı senaryo, giden çok önemli oyuncular var ama yeni yayınlanacak diziyi izleyecek vatandaş yeni dizinin tekrarını izler alışkanlık haline gelen öbgz yi önce izler bu konuda ısrarcıyım
))

- - - Ekleme - - -

Hayir, Tugçe Kazaz'in ismini Hazal Kaya'dan daha önce vermislerdi atv'nin yeni sezon dizi tanitimlarinda..

afişte tardu ismi ilk başta ...

Evet ama Forumdash'in dedigi gibi; erkekler sag ve solda, kizlar ortada gibisinden dusunmus olabilirler..

Alişkanlıktan vurmuşssun bu seferde
Peki ozaman Emir'i sevmeyen var mı? Eğri oturup doğru konusalım.Emir'i sevmeyen var mı? O bahsettiğin teyze kız oglan olayını AFK içinde yorumlayabiliriz.Ama gel görki dizinin reytingi iyice düşmeye başladı daha Yalan Dunya HDE başlamadan.TV dünyasında kanal alişkanliği haber alişkanlıgı vardir ama dizi alişkanlıgı yoktur bence.Senaryo saçmaladıysı ve bi kaç oyuncu cıktıysa o dizi zaten tat vermez.