Son Yaz Balkanlar Bir Ay Daha Devam Etseydi Fenomen Olacaktı'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
Gecce.com'un sorularını Furkan Palalı Son Yaz Balkanlar'ın yayından kalkması ile ilgili düşüncelerini şu şekilde açıkladı.

'Bu konuda bir hayal kırıklığım var tabii ki. Bu kadar sabırsız karar verilecek, tahammülsüz bir proje değildi bu. Bazen ne kadar uğraşırsan uğraş, istersen iste olmayınca olmuyor demekki. Bu proje bir ay daha devam etseydi fenomen olacaktı. Buna hala inanıyorum. Ama kısmet değilmiş. İki ay yurtdışında projede yer almak, yeni insanlar tanımak oyunculuğuma bir şeyler ekleyebilmek benim için bir tecrübe oldu.'

Hazal Kaya'nın setde kavga çıkarması ile ilgili ise 'Görünen köy klavuz istemez. Bizim ekip gerçekten sıfır ego tadındaydı. Herkes anlayışlı herkes yardımseverdi. Başka bir ülkede bir iş yaptığımız için kenetlendik bu bir gerçek. Ancak bu zorunluluk yerini saygı ve sevgiye kısa zamanda bıraktı. Sadece Hazal değil hiç bir kimseyle sorunum olmadı. Gerçekten farklı bir ekip, farklı bir tecrübeydi benim için.' dedi

Elveda Rumeli 2 olarak kendimi sıka sıka ancak izledim.Son yayınlanan bölümü bile izleyemedim.Yaz başindan beridir gösterilen fragmanlara neden gelinmedi hala bende anlamiş değilim.Belkide sezon sonu anca gelirdi o görüntüler.Neyse Furkanda ne tip var nede oyunculuk.Mankenlikte devam etsin TV 'ye el atmasın bile.

Tanitimlarda gordugumuz kisimlari direkt ilk bolumlerde koysalardi ve ask olsaydi tutabilirdi bu dizi

fenomen nedirki ne demek istemiş tam çıkarmadım ? yani çokmu izlnirdi diyor yoksa küçük bir grup tarafından çokmu sevilirdi kastedilen nedir ..

sözlüğe bakmak lazım ?

fenomen olaraqk behzat ç. ya da leyla ile mecnunun baz almış galiba

fenomen nedirki ne demek istemiş tam çıkarmadım ? yani çokmu izlnirdi diyor yoksa küçük bir grup tarafından çokmu sevilirdi kastedilen nedir ..

sözlüğe bakmak lazım ?

cok izlenirdi,yada işler güçler gbi sosyal medyada knuşulurdu !

Tanıtımdaki sahnelere gelineceğini söylemek istemiş sanırım 1 ay içinde, o sahnelere gelinebilseydi başarılı olmaya başlayabilirdi...

Furkan palli bu yorumuyla fenomen oldu zati
)))))

Tanıtımdaki sahnelere gelineceğini söylemek istemiş sanırım 1 ay içinde, o sahnelere gelinebilseydi başarılı olmaya başlayabilirdi...

Aynen keske ilk baslarda gösterselerdi, ben de çok umutluydum diziden..

İki ay yurtdışında projede yer almak, yeni insanlar tanımak oyunculuğuma bir şeyler ekleyebilmek benim için bir tecrübe oldu

demiş.

Bunlara da yazık ya. Koskoca bir ekip başka bir ülkeye gidiyorsun, onca prodüksiyon onca masraf dört bölümde yayından kalkıyor.

Oyuncular yer alacağı projeleri dikkatle seçmeli.

fenomen olaraqk behzat ç. ya da leyla ile mecnunun baz almış galiba

anladımda o bahsettiğin diziler zaten sadece kalite anlayışı ve farklılık amacıyla yapılan orjinal diziler.. bu diziler çekilirkende gün birincisi olmaktan ziyade kalite ve farklılık ön plandaydı... herkese hitap etmek amacıyla yola çıkan diziler fenomen olmaz olsa olsa fanila olur
)

ne fenomeni ya 0 reyting alıyodu atv gibi bikanalda çizgi film koy bundan yüksek alır

aga yanlışım varsa düzelt
0.5 falan alıyo ne fenomeni

Yok aga ne yanlışı bu diziden fenomen değil olsa olsa f olur, o da FF.