muhtesemyuzyıl, sen kemali bilmiyomusun çift karekterli bi insan.
- - - Ekleme - - -
unutma bu laflarını sonuçlar geldiğinde yapıştırırım ama.. zaten balkanların kadrosu devrilmiş baştan!:stupid:
sensın
o lafını ıade edım 😉
- - - Ekleme - - -
unutma bu laflarını sonuçlar geldiğinde yapıştırırım ama.. zaten balkanların kadrosu devrilmiş baştan!:stupid:
Vadi silip süpürecek... Bu dizi de, diger tüm diziler gibi büyük bir umutla baslayacak fakat sonunda yine hayal kirikligi yasatacak... Bu sezonun bombasi Kurtlar Vadisi Pusu!
Dizinin fragmanina gelince, Tanitim fragmani gibi iddiali degilmis demek ki dizi.. Bölümün fragmanina bakilinca, seyirci hangi merakla bunu acip izleyecek merak konusu gercekten.
Vadi silip süpürecek... Bu dizi de, diger tüm diziler gibi büyük bir umutla baslayacak fakat sonunda yine hayal kirikligi yasatacak... Bu sezonun bombasi Kurtlar Vadisi Pusu!
Dizinin fragmanina gelince, Tanitim fragmani gibi iddiali degilmis demek ki dizi.. Bölümün fragmanina bakilinca, seyirci hangi merakla bunu acip izleyecek merak konusu gercekten.
- - - Ekleme - - -
erkek oyuncular çok kötü bence ama dizide hazal kaya olduğu için tutacaktır
dizide engin altan düztaban yokmu ?? o varsa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?