Son Yaz Balkanlar 1912 Yepyeni Fragman

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
atv'nın merala beklenen dizisi Son Yaz Balkanlar 1912'nin yepyeni
Hazal Kaya'lı Tugçe Kazazlı'lı ilk fragmanı

İşte O Fragman

Son Yaz Balkanlar 1912 Yakında
atv 'de

Moderatörün son düzenlenenleri:
fragman çok çok kötü

adam film en iyi dizisi atlılar olucagi kesin

Ben de pek beğenmedim. :-/ Yozlaşmış Öbgzk'yi zirveden indiremez gibi göründü bana. Tabi karar vermek için erken, diziyi izlemek gerekiyor.

Bu Dönem Dönem Dizisi Çok

Veda , Son Yaz Balkanlar , Ustura Kemal , Harem ,

Çok Zor Geçecek Bu Sezon .

Fragman Hiç Güzel Olmamış

fragmanı hiç beğenmedim , zaten kadrosu da berbat bakalım ne olacak..

Fragmanı açıkçası beğenmedim , ama ilk fragmnalar muhteşemdi , bence çok iddalı dizi.

fragmanda herşey çok iyi hazal zaten güzeldi dahada güzelleşmiş.. amma velakin tardu flordun hangi dizide oynasa dizi batmıştır.. bence dizinin en zayıf yönü erkek oyuncular kızlarda sorun yok ama erkek oyuncu seçimleri yanlış ..

+1 ile beraber Tardu Flordun bu kadar ağir bi dizide oynamamalıdır.Furkan Palali kim? Naıl böyle bir projede yer alıyor?

Fragman sönük olabilir ama dizi mükemmel olacağını düşündüğüm bir dizi.

Fragmani gayet begendigimi dile getirmek isterim.. Hazal'in rolünü çok begeniyorum..

Bende begendim Fragmani ... Dizi yarin ÖBGZKyi yere devirecektir ... Diziyi zaten tüm AFK izleyicisini kendine cekmis yani daha dogrusu Hazal Kaya ... Hazal Kaya diziyi Zirveye tasiyacakdir , Dizi zaten 70% Hazal Kaya sayesinde ucacaktir... merakla ve dörtgözle bekliorm

Dizi yarın mı?

Mahoni , daha geçen hafta ÖBGZKyi göklere çıkarırdın , rakiplerini ezecek , Ustura Kemali katlayacak diye , şimdi at çöpe olmuş.

muhtesemyuzyıl, sen kemali bilmiyomusun çift karekterli bi insan.

- - - Ekleme - - -

unutma bu laflarını sonuçlar geldiğinde yapıştırırım ama.. zaten balkanların kadrosu devrilmiş baştan!:stupid:

Ayy Kemal seni anlamakta zorlanıyorum dün u.kemali çöpe attın bugün öbgz yarın son yaz'ı atarsın. bence kanal'a göre dizi sevilmez öbgz gibi reyting rekorları kırmış bi dizi senin çöp demenle çöp olmuyor. Yarın bu mesajını hatırlatacam sana