"Son"u "Berrak"mış !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
[h=3]Ay Yapım'dan diziden ayrılacağı konuşulan Berrak Tüzünataç ile ilgili açıklama geldi.

Bir süredir çeşitli mecralarda çıkan bazı yoruma ve varsayıma dayanan haberler üzerine 'Son' projemiz hakkında bilgilendirme gereği duyulmuştur.

[/h]
[h=3] Bilindiği gibi "Son" dizisi kurgusu gereği farklı zaman dönemlerini anlatmaktadır. Sn. Berrak Tüzünataç halen "Son" dizisinin oyuncusudur ve canlandırdığı Alev karakteri dizinin kalan bölümlerinde de varlığını sürdürecektir. Alev karakterinin günümüz hikayesinde öleceği projenin başından beri oyuncumuzun bilgisi dahilindedir. Bu konuyla ilgili yapılan haberler ne yazık ki bilgi sahibi olmamaktan kaynaklanmaktadır. Sn Tüzünataç şirketimizin ilk kez çaliştiği bir sanatçı değildir ve umarız son calışmamız da olmayacaktır.

Özetle Alev karakterinin hikayesi dizimizin diğer zaman dönemlerinde anlatılmaya devam etmektedir. Projemiz farklı kurgusu ve doğası gereği diğer başrol oyuncularımızın da tıpkı önceki bölümlerde oldugu gibi daha yoğun, daha az ve görülmeyecegi bölümler olmuştur ve olacaktır. Bu genel prensip de oyuncularımızın bilgisi dahilindedir.

Umarız bu konular ileride de ceşitli varsayımlara neden olmayacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
diziyi severek izlememe rağmen beni bile yordu ve kendini çok fazla tekrarlıyo ama yinede güzel :D

Dizinin her şeyi baştan belli olması özelliğini takdir ediyorum ama keşke bu kadar karanlık bir dizi olmasaydı. :)

Karanlık degıl kurgusu yanlıs yapılmıs. gereksız gızem katmak ıcın anlamsız caba sarf edılmıs. aslında dızının basıt bır konusu var. ama gereksız top cevrıldınden hala ana konu bellı degıl boyle dızı dusman basına :))))))

son bir şekilde reklam yapmış tüzünataçın ayrıldığıda reklam amaçlı bana göre filmi takip eden bir primavera kaldı oda berrak ayrıldımı ayrılmadımı farkında değil.. demekki zaten anlaşılmıyor bişey:))

son bir şekilde reklam yapmış tüzünataçın ayrıldığıda reklam amaçlı bana göre filmi takip eden bir primavera kaldı oda berrak ayrıldımı ayrılmadımı farkında değil.. demekki zaten anlaşılmıyor bişey:))

ayrılıp ayrılmadıgını anlamak haftaya bellı olur. daha bu bolumde öldü. ama ıyı bır ızleyıcı beragın ayrılmadıgını tahmın eder. cunku senarıst berragın ölümünün cınayetmı kaza mı oldugunu belırtmedı. yanı onada da bır gızem cızıktırıvermıs :))))) 3-4 bolum sonra nasıl oldugunu acıklar.... normal bı dızıde karakterın nasıl öldügu gosterılır sonrasındakı olaylar anlatır burda karakterı oldurup sonra yasananlar anlatılıyor seyırcıye bu ölüm neden ve nasıl olduyu tahmın etmesı ıstenıyor .. yanı dıger dızılerden farkı sadece cekılen sahnelerın yerını degıstırmek okadar :))))))

tabı seyırcı bu ne gızem kardesım dızımı ızleyecegız sıfremı cozecegız dıyıp dızıyı bırakıyor. dıger dızılerdekı en basıt olay boyle kurguyla yerlerı degıstırılerek anlasılmaz kılınıyor. bu duruma tek sevınen senarıst oluyor. ne muthıs senarıstım cok zekıce kurguladım dıye sevınıyor :)))))))

Son düzenleme:
ölse bile dizinin yarısı geriye dönüş sahnelerinden oluşuyor ayrılmaz diziden:D