Son Sürat "İntikam" Defoları

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Daha önce Yüksel Altuğ İntikam dizisinindeki hataları yazmisti "köpeğin hala yaşaması" ve "polis teşkilatının amplemi" şimdi de son bölümdeki hataları yazıyor. işte son bölümdeki hataları

* 20 yıl önce ülkemizde dizüstü bilgisayarların bulunmuyordu. Derinin babası acaba Laptopu nereden buldu

*Derin'in 5 yaşındayken masmavi olan gözleri Yağmur olurken nasıl oldu da yeşile dönüştüğü de merak konusu. (ıslahevinden çıktığında da yeşil gözlüydü!)

*Yağmur Büyüklerinin "Allah İman gücü versin"duasına mashar olmuş biri olsa gerek o çıtı pıtı haliyle iri kıyım psikologu nasıl tasıyacaktı yoksa (!)

Hop ağır ol Kurtlar Vadisine zımpırtı diyemezsin.Ayrıca Kurtlar Vadisi TÜRKİYENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK DİZİSİ.

adam özellikle yazmış yetim haneden çıkarkende yeşildi. yetim hanede ne lensı kulanacak .. laptop o zaman turkiyede yok düzgün pc bile yok eğitimden geçsede berenin o kadını taşıması imkansız hadi taşı etrafta hiç güvenlik kamerası da mi yok yani
))))

Reva ve Forumdash a cevab:

Yaziyi begenmemiş olabilirsiniz ama İntikam hakkında yazılan bir yazı icin Vadi ye hakaret edemezsiniz! Zımbirtı dediginiz dizi Total de İntikami ikiye katlıyor!

Revan Yüksel bey neden hic Vadi nin hatalarını bulmuyor demiş. Yüksel bey in arşivine bir bakarsan iyi olur! Kendisinin Vadi yi de yerden yere vurdugu zamanlar oldu...

revan sen benim kurtlarla ilgili yazdığım yazıları buluyon ya sana yardımcı olayım daha yeni bir yazı ben ekledim. hemde kurtlar vadısını yüksel aytug elestirmis mi bi bak

Kurtlar Vadisi Yine Arakladı

Kurtlar Vadisine zımbırtı diyemezsin Kurtlar Vadisi Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En Büyük Dizisidir. İntikamın günü değişecek büyük bi ihtimalle
siz bile intikamı beğenmiyosunuz ama vadiyi izlemediğinizden intikamı savunuyorsunuz hani vadiyi geçecekti daha 9 reytingi görmedi

Ben senin agam magan değilim.

- - - Ekleme - - -

böyle korkarsın işte....vadinin adını destur çekerek an bundan sonra.......(e)

- - - Ekleme - - -

Aynen aga

İşte cevap.
)

Ben bu diziyi seviyorum

Lens mi?

Islahevi'nden çıkarken lens takmayı da unutmamış. Maşallah.

O kadını taşıyamaz diyorsunuz fakat revengedeki kız dövüşçü.Adamların hepsini tek tek yere deviriyor bir kadınımı taşıyamayacak?Çocukların gözleri dönebiliyor.Kendimden örnek veriyorum çocukken gözlerim maviyken yeşile döndü.Ola bilecek birşey bu.Ayrıca laptop'a gelince.Adam bankacı.Zengin.Gayettabi yurt dışından almış olabilir.Ayrıca emly yani yağmur,kendini güvenlik kameralarından gizlemek adına eğitim almış,ıslah evindne çıktıktan sonra yıllarını intikam almak adına yetenekler kazanarak geçirmiş.Bunlarıda zaten ilerleyen bölümlerde gösterecekler.O yüzden diziyi karalamaya çalışmayın

Lens mi?

Islahevi'nden çıkarken lens takmayı da unutmamış. Maşallah.

Konuya bak
Zamanla göz rengi değişirmiş...
Göz Rengim

Onca kısa boylu bodyguardlar var...Eğitimden geçtikten sonra boya değil işleve bakıcan...

Bilmem okanbayulgen izlermisin ama adam apple Turkiyede bu kadar isim yapmamişken taaa 90'lardayken Okan Bayulgen televizyon cocuğunu yaparken apple'ın bilgisayarlarini kendi getirtiyormuş. Programında söylemişti yazılı bi yerde olsaydı onunda linkini verirdim.

Ben orda sadece KVP'ye bişey demedim.Arka Sokaklar'ada laf ettim bunu Bizim Okul Akasya Durağı gibi dizileride ekleyeblirsin...Adam Bizim Okulu övmüştü geçenki yazısında...Oku

Reyting oltaları - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah - 06 Şubat 2013

halterde bile kendi kilolarına göre ayarlanıyor h siklet farkı olmasın diye beren dögüçsüyse adamı döverde onu taşıması çok farklı her

halterde bile kendi kilolarına göre ayarlanıyor h siklet farkı olmasın diye beren dögüçsüyse adamı döverde onu taşıması çok farklı her
Yahu tek eliyle kaldırmadıya...Bu kadar diretmeye Yuksel aytuğun sen oldugun sanıcam nerdeyse

Valla sırf eleştirmek için eleştiriyorsun.Gayet güzel bir dizi.Saçmalama yok,senaryoda saptama yok bişey yok.Takmışsınız diziye ve Beren'e.

Yahu tek eliyle kaldırmadıya...Bu kadar diretmeye Yuksel aytuğun sen oldugun sanıcam nerdeyse
bunu ilk gün bede yazmıştım ondan ısrarlıyım beren o cüsseyle o kadını taşıyamaz

- - - Ekleme - - -

Valla sırf eleştirmek için eleştiriyorsun.Gayet güzel bir dizi.Saçmalama yok,senaryoda saptama yok bişey yok.Takmışsınız diziye ve Beren'e.

bu benim değil yüksel aytuğun köşesinden ne diyeceksen ona de
))))))