Son Günlerin İki Polemikli Ünlüsünden Olay Tartışma!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,451
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061



Son günlerde Asena Erkin ile olan tartışmalarıyla gündeme gelen Duygu Çetinkaya ve söyledikleriyle olay olan ve de en son Seda Sayan'ın programında büyük olay yaşayan Niran Ünsal Söylemezsem Olmaz'da bir birine girdi.

Oya Aydoğan, Pakize Suda, Sinan Özedincik ve Duygu Çetinkaya'nın sunuculuğunu yaptığı Beyaz Tv'nin sevilen programı Söylemezsem Olmaz'a bugün ki Niran Ünsal konuk oldu. Subliminal mesajlarla ve müstehcen kliplerle ilgili konuşan Niran Ünsal'ın dediklerine katılmayan ve türk kliplerinde böyle bir şey yok diyen Duygu Çetinkaya arasında hakarete varan cümlelerle tartışma yaşandı

İşte o dakikalar:

 
Duygu Çetinkaya halt etmiş boş konuşmuş ve stüdyoya gelen bir konuğa uyguladığı üslup çok yanlış. Niran Ünsal'ın açıklamalarını resmen tiye alarak başlamış zaten o yüzden haksız taraf belli.
 
Niran Ünsal belli ki unutulmuş her yerde çıkıp reklamını yapıyor. Duygu gayet de haklı kız bir şey diyor izin vermiyor sona kadar konuşsun.

Herkes birden delirmedi herhalde. 3-4 kişi haksız bir Niran mı haklı? Niran'da var bir kendinibilmezlik.
 
Bence Niran iyi uçmuş. Dedikleri çok saçma. Duygu tabi haksız uslubuyla ama dayanılacak gibi değil dedikleri.
 
Programın tamamını izle bakalım Niran'ın asıl açıklamalarını gör.


Bence Niran iyi uçmuş. Dedikleri çok saçma. Duygu tabi haksız uslubuyla ama dayanılacak gibi değil dedikleri.
Katılmıyorum bence gayet mantıklı konuşuyor.
 
Programın tamamını izle bakalım Niran'ın asıl açıklamalarını gör.



Katılmıyorum bence gayet mantıklı konuşuyor.

Ne içmiş bilemedim ama ben onların efsane olarak kaldığını savunuyorum öyle deli saçması bir şey subliminal öğeler.
 
Kadın unutuldu gitti, onun acısıyla bir şeyler yapıyor işte. Kimin haklı veya haksız olduğunu söylemek bana düşmez, ama iki taraf da çok yanlış davranmış...
 
Ya aslında savunduğu şeyler mantıklı ama savunma yaptığı fikirler biraz geri kalıyor. Yani tam anlatamıyor gibi.

Yaa o şeyler böyle açıktan savunulursa mutlaka haksız bulunur. Gerğik konular bunlar çok ciddi savunmayı gerektirecek yerleri yok.
 
Duyguya biri adada olmadığını hatırlatır mi bak nihatta katılıyor all stara , ne güzel kapisirsiniz))))
 
Sen ne diyorsun beyazsoy Niran Ünsal haklı mı?
Niran ünsal açıkça reklam yapıyor. Yaslandı artik açık klipleri olması imkânsız böyle ön plana çıkıyor. Ama niranin dediği psikolojik olarak doğru. Genç kadın sanatçıları takipçilerine güzel olmanız için açık giyinmeniz şart algısını yerleştiriyor. 10 yıl önce sokakta bu kadar açık giyinen kimseler olmazdı. Artik çoğu şey legallesiyor. Gecen gün haber bültenin gaylerin evliliği vardı. Bu gibi şeylerle legalesme yapılıyor
 
Ama bence Niran Ünsal'ın reklama ihtiyacı yok ki o zaten kendini kanıtlamış biri bence.
 
Duygu Çekinkaya haklı bence. Niran Ünsal'ın reklam çabaları bıktırdı artık. Yaş ile ne alakası var ? Oya Aydoğan da ne konuşuyor ya ?
 
Duygu Çekinkaya haklı bence. Niran Ünsal'ın reklam çabaları bıktırdı artık. Yaş ile ne alakası var ? Oya Aydoğan da ne konuşuyor ya ?
Yaş ile alakası yok elbette ama yaşı büyük olan birinin hayata dair tecrübeleri biraz daha fazladır. Ama Niran Ünsal biraz kaba tabirle söylüyor.
 
Ama bence Niran Ünsal'ın reklama ihtiyacı yok ki o zaten kendini kanıtlamış biri bence.
Kanıtladı ama on yıl önce)) simdi yeni yetmelerle baş edemiyor. Yaptığı çoğu kaset battı yapımcılarla kavgalı. Google sor bakem niranin yapımcılarla ne için kavga etmiş.