'Son Durak: Kan Bağı' 16 Mayıs'ta Sinemalarda!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15,508
Puanı
1,060
'Son Durak: Kan Bağı' 16 Mayıs'ta Sinemalarda!

En son 5. filmiyle 2011'de ekrana gelen ve çok izlenen filmlerden Son Durak, 6. filmi ile 14 yıl sonra geri dönüyor. Yeni filmin adı Son Durak: Kan Bağı olarak açıklandı. Filmde üniversite öğrencisi Stefanie, korkunç döngüyü kırmak ve ailesini bekleyen dehşet verici sondan kurtulmak için tek umudu olan kişiyi bulmaya çalışacak. Ancak Stefanie, bu yolculuğun sandığından çok daha zorlu olacağını kısa sürede fark edecektir.

1744103359926.png

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
uzun zaman oldu seriyi izlemeyeli. haberi gormemle eskiye gittim 🍿

ilk ciktiklari donemlerden bugune , bana gore ,sinema da janra ozelinde bir akim baslatmis serilerdendir -final destination ve scream serisi .

sunulan dunyasini iyi ve etkili sunmus kult bir seridir final d .
yeni filmini de vakit bulursam sinema da izlerim .

uzun zaman oldu seriyi izlemeyeli. haberi gormemle eskiye gittim 🍿

ilk ciktiklari donemlerden bugune , bana gore ,sinema da janra ozelinde bir akim baslatmis serilerdendir -final destination ve scream serisi .

sunulan dunyasini iyi ve etkili sunmus kult bir seridir final d .
yeni filmini de vakit bulursam sinema da izlerim .
Scream serisi de çok güzeldir, hep izlerim boş oldukça geceleri. :D

• Beğendim
Reactions: Dante
Scream serisi de çok güzeldir, hep izlerim boş oldukça geceleri. :D
bu tur filmler janra ozeliinde dark vibe olmamasi dolayisiyla - daha genele hitap eder bir sunumda . yeri gelmisken , ayni donem den bi tik daha sevdigim seriden de bahsedeyim ;

i know what you did last summer . ~ .

bu tur filmler janra ozeliinde dark vibe olmamasi dolayisiyla - daha genele hitap eder bir sunumda . yeri gelmisken , ayni donem den bi tik daha sevdigim seriden de bahsedeyim ;

i know what you did last summer . ~ .
İki filmin de serileri süper zaten. :D