Son Dizisi Hakkında Ünlüler Ne Dedi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,347
Puanı
809
Çok etkilendim
Sibel Can: Diziye bayıldım. Oyuncuları, hikâyesi, bugüne kadar görülmemiş mekânları, farklı çekim tarzı beni çok etkiledi. Hayırlı olsun!
Kadro başarılı
Mehmet Ali Erbil : Öncelikle kadro çok başarılı olmuş. Türkiye'de artık farklı senaryolara ihtiyaç var. Ve "Son" dizisinin hikâyesi çok etkileyici. Herkesin başına gelebilecek bir sürpriz. Hayatta her şeye hazırlıklı olmayı öğretiyor. Senaryosundan, kadrosundan etkilendim.

Ben terk ederdim
Seren Serengil: Aylin'in yaşadıkları benim başıma gelseydi sessizce hayatından o adamın çekip, giderdim. Senaryo çok başarılı ve heyecanlı olmuş. Gelecek bölümleri bekliyorum.

Oyuncular yakışmış
Berna Laçin: "Son" ilginç; baştan sona akacak bir dizi olmuş. Oyuncular da yakışmış.

'Ömer' şahane
Didem Uzel: Dizinin çekimleri çok iyi. Yönetmen Uluç Bayraktar favorim. Ömer'i oynayan çocuk şahane... Lost dizisi de böyleydi; haftalarca "Ne olacak? Neden bunlar oluyor" diye seyretmiştik. Sonra finale sabrım kalmamıştı. Bu 25 bölüm. Allah'tan ama dizi süresi bana biraz kısa geldi.

Mekânlara bayıldım
Türkü Turan: Son dizisinin kadrosu şahane. Erkan Can çok başarılı. O nereye ben oraya. Asla kötü bir işte oynamaz dediğim üç beş oyuncudan biridir. Nehir Erdoğan da gün geçtikçe güzelleşiyor sanki. Berkun Oya çok güzel yazmış. Dizideki mekânlara âşık oldum, helal olsun o kütüphaneli yere, evlere falan...

Kadınların dramı
Tamer Karadağlı: Senaryodaki olay birçok kadının hayatıyla paralel. Gelecek bölümler eminim aynı tempoda devam edecektir. Başarılar diliyorum.

son-atv-dizi-izle.jpg