SON Dizisi İsveç'te Rekor Kırıyor

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,356
Puanı
1,060
l%C3%B6gnen.jpg

Geçen yıl atv'de büyük umutlarla başlayan fakat reytingde istediğini elde edemeyen dizi İsveç'de yere göğe sıgdırılamıyor reyting rekorları kırıyor.

İsviçre'de SVT kanalında 7 Ocak '13 tarihinde yayınlanan dizi ilk bölümüyle tüm izleyicide ve kadın izleyici grubunda kasım ayı ortalamasını geçmiş bile.Hatta ülkenin en önemli tv-eleştirmeni Anders Björkman SON dizisinin tüm kategorilerdeki en iyi yabancı dizi oldugunu dile getirerek oyunculuklarida övmüş.

Dizi LÖGNEN adıyla 10 hafta boyunca
hafta içi hergün hergün 19:30'da İsveç kanalı SVT2 kanalında
orjinal sesde isveçce altyazı ile ekranlarda olacak.

İşte Son Dizinin İşveç Kanalı STV Fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
haha SVT ne zamandır isviçre kanalı? SVT İsveç kanalı İsveç ve İsviçre birbiriyle iki alakasız ülke.Hem videonun üstünde İşveç yazıyor.İsviçreleride İsveç yapmanız gerek :)

haha SVT ne zamandır isviçre kanalı? SVT İsveç kanalı İsveç ve İsviçre birbiriyle iki alakasız ülke.Hem videonun üstünde İşveç yazıyor.İsviçreleride İsveç yapmanız gerek :)
saol...Benim hatam Avustralya'yıda avusturya yazmam gibi hep kariştiririm bazen:)

@darksaal saol :X

Son düzenleme:
her gün ızlense daha iyi anlaşılır ama her hafta ızlenilmesı kayış kopuyor. ama asla bir çeyrek ezel bile değil

Geçenlerde öylesine bakayım demiştim ilgi görebileceğini tanıtımlarda anlaşılıyordu. İlginçtir, Türkiye'de görmediği ilgiyi İsveç'te görüyor. Bu olay aslında gurur verici. :)

biinen bir haberdi biz bulmaca çözmeyi sevmeyiz bu iş soğuk insanalra göre ruslar falan fian:)

isveçliler zekaya hitap eden dizilerden anlıyor onlar kalite yanlısı çöp dizilere bakmaz onlar nede olsa gerçek avrupalı adamlar :))

laf aramızda bu diziyi bende anlamamıştım :)))))))))))