''Son'' Dizisi İsveç'te Amerikan Dizilerini Geçti!

Evet , Behzat Ç.'deki argo kelimeler İsveç'liler tarafından sevilmeyebilir

Yok demek istediğim o değil. Yabancı dizilerde daha ağırları da vardır. Ama mesela Ankara'yla ilgili pek çok şey var. Onlar için pek bir şey ifade etmeyecektir. Dil konusunda da mesela "la", "bebe" gibi kelimeler çok sık kullanılıyorlar bizde başka dizide yok ama onlara çevirisi bizdeki kadar iyi olmayabilir.

Anladım

20 Dakika'yi Isvec'e götür daha ilk Bölüm'den götürür

Behzat Ç de olabilir ama Behzat Ç yerel özellikler de barındırıyor o nedenle bizdeki kadar sevilmeyebilir orada.

Bir zaman dünya gündeminde trend topic olmuştu. Bunun nedeni bir ara yabancı bir site Behzat'ın tanıtımını yapmıştı. Yani Behzat Ç. birçok yerde iş yapabilir gibi. En azından Türkiye'de alamadığı reytingleri, yabancı ülkelerde alabilir. Tek problem fazla küfürlü.

Bizim ülkeden diziler karmaşık olduğu için değil de ya heyecan ya da aşk olmadığı için tutmuyor bence

beyler unutuyorsunuz burda hafta bir yayınlanıyordu ama isveçte her gün 40 dakika yayınlanıyor. haftada bir yayınlanıca takip etmesi çok zor olur bulmacaları kafada tutmak. ama hergün ( hafta içi) dizideki bulmacaları çözmek daha kolaydır.. ayrıca dizinin finali afedersiniz nese o kelimeyi kulanmayayım
)) berbattı ilk başlardaki bulmaca gizem finalde hüsran oluyor
)) tam amerikanlı gibi başlayıp türk gibi biten bir dizi
)))) belki herkes dizinin finali çok önceden çözdüğü için diziyi bırakmış olabilir
))))

Benim açtiğim haberde ben dizinin adini "lögnen" diye değiştimiştim
The End bana cok yavan gelmişti.Bende isveçce yazmiştim dizinin adını

Bu dizi çok özel bir diziydi bence ama anlamak için biraz zeki olmak gerekiyor.Öyle o onla yatmış o ondan çocuk peydahlamış dizisi değildi sadece.