'Son Destan' Dizisi İptal Edildi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410368884.jpg

Türkiye'nin en iyi proje tasarımcılarından biri kabul edilen Tomris Giritlioğlu ve bugüne kadar birbirinden başarılı projelerin yapımcılığını üstlenen BKM Film'in yepyeni projesi Son Destan, iptal edildi.

Ali Ulvi Hünkar'ın kaleme alacağı dizinin TRT'de yayınlanması bekleniyordu. Ancak dizinin bütçesinin pahallı olması nedeniye askıya alınmıştı, yayınlayacak başka kanal bulanamayınca da başlamadan bitmiş oldu.

Öykü Karayel'in başrollerini Mert Fırat'la paylaşacağı dizinin yönetmenliğini Mert Baykal ve Yağız Alp Akaydın yapacaktı.

Pek de kötü bir haber değil. Öykü Karayel'in kariyerinde böyle kısa ömürlü bir dizi olmayacağı için sevindim.

Bir arada Show'da olacağı söylenmişti ama @sürgünüm... :)

Ben iyi veya kötü olup olmadığına karar veremedim, ama Öykü artık daha iddialı işlerle dönmeli. Hadi hayırlısı... :)

Bir arada Show'da olacağı söylenmişti ama @sürgünüm... :)

Ben iyi veya kötü olup olmadığına karar veremedim, ama Öykü artık daha iddialı işlerle dönmeli. Hadi hayırlısı... :)
O haberin yalan olduğunu söylemiştim ben, resmi açıklama olmadan ''şu dizi şu kanalda yayınlanacak'' açıklamaları tamamen sallamadır. :)

O haberin yalan olduğunu söylemiştim ben, resmi açıklama olmadan ''şu dizi şu kanalda yayınlanacak'' açıklamaları tamamen sallamadır. :)
Ben en son Show'da ekrana geleceğinin açıldığını biliyordum, gerisi hakkında bir fikirm yok. Tabii arada bir şeyler olmuşsa bilemem... :)

Öykü günümüz dizisinde pek başarılı değild ki dönem dizisinde olsun? Olsun yine de ekranlarda görmek istediğimiz bi yüz :X

Merve Sevi midir nedir onun yerine Sanem / Ahu / Öykü olsun ekran bomba gibi patlasın :A

Yazık oldu diziye... Dizinin kadrosunu dizi bittikten sonra öğrendim. Sumru Yavrucuk, Muhammet Uzuner gibi çok iyi ismler varmış...