The_Erinch
Favori Üye
4 çok ideal dostum.Yani 7-8 yıllık olması lazım 4 katlı.
4 çok ideal dostum.Yani 7-8 yıllık olması lazım 4 katlı.
OffffBilmiyorum yine de emin olamiyorum.
Güzelyurtamıydınız?Bir önceki evimiz öyleydi, Manisa'daydık o zaman.Güzel oluyor o tarz evler, güvenli en azından. Şu anki oturduğumuz evde alt komşumuz hırsızlık sorunu yaşadı mesela.
Şimdi benden araaa Yarışmam başlıyorLaleli tarafındaydık.
son attğın mıBeklenen büyük İstanbul depremini tetikler mi hocam?? @Forumdash
Off illa laf sokacan.son attğın mıevet diyeyim konu çoşsun mu
Oradan oraya uzanan bağlantılar varsa tetikler de bu etkilemez tabiOff illa laf sokacan.
Ben seni yalnız bırakmamaya çalışıyorum, gel sende konuş susma diye.
Sen en iyisi başka araştırmalar yap bencedeOradan oraya uzanan bağlantılar varsa tetikler de bu etkilemez tabiBiliyorum da ben konusunca laf kalabaliği oluyor hiç ugraşamam o yuzden(en azından bu aralar)
neden olmasın. günümüzde yalan daha populerSen en iyisi başka araştırmalar yap bencedefake news haberler üzerine jsjsjjs
Ben her çalıştığım işte başarılı olmuşumdur ama bir TR klasiği olarak hiçbir başarı cezasız kalmaz.Buralarda harcanıyorsun Harun, Kandilli'de maaşlı işe başlaman lazım. Bütün anlık gelişmeleri Kandilli'den bile belki daha hızlı yayınlıyorsun.
20 yıl geciksekte en azından bu yıl içinde ağır hasarlı binaların yıkılması lazım, şimdiden bazı ilçelerde yıkım kararları çıkmış ama bence acil durum ilan edilmeli.@Harunnn60 Emeğine sağlık kardeşim;bilgilendirmen harika olduğu kadar dehşet verici.
Ama bu kaçınılmaz gerçek; bugün değil;yarın değil ama elbet birgün o deprem olacak.
Peki olacağını biliyoruz da ne yapıyoruz ?
Emeğine sağlık kanka. Görmemiştim mesajını.Alıntıdır.
Tekirdağ-Marmara Arası 2050 yılı
Tekirdağ Marmara Ereğlisi-Silivri arası 2063 yılı
İstanbul Silivri-Adalar arası 2036 yılı
Tekirdağ-İstanbul-İzmit (küçük kıyamet tekrarı) 2029 yılından önce kırılması gerekir..
Özellikle 2010 sonrası orta depremler arttı tekirdağ ve kumburgaz bu segmentler orta depremlere devam edecek belki 10 sene daha şansımız varsa ya sonra?
haritada gördüğünüz tüm segmentler oluyor (çınarcık hariç) tek bir kırılmada 7.6 ya kadar deprem öngörülüyor .
1509 küçük kıyamet olarak adlandırılan #deprem de tek seferde tüm segmentlerin kırıldığı var sayılıyor
1939 yılında erzincanda başlayan ve 1999 yılında izmite kadar ulaşan deprem fırtınası vardır.
aşağıdaki resimde 1939'da erzincan'dan başlayan ve izmit'e kadar gelen depremleri görebilirsiniz. depremin bir sonraki hedefi istanbul.
Ekli dosyayı görüntüle 75846
1999 depremi'nde izmit segmentinden boşalan enerjinin bir kısmı düzce segmentine yüklenip düzce depremi'ne neden oldu. büyük bir kısmı ise istanbul'a, yani marmara denizi altındaki faya yüklendi.
şimdi gelelim marmara denizi altındaki faya
izmit körfezi'nden başlayıp tekirdağ açıklarına kadar giden kısım, yani istanbul'u ilgilendiren kısımda 6 adet segment vardır. bunlar körfez segmenti (99'da kırılan segment), adalar segmenti, doğu sırtı fayı, kuzey fayı, batı marmara fayı ve gaziköy fayıdır. bu segmentlerin konumları, kaç yılda bir kırıldıkları ve en son kaç yıl önce kırıldıkları şu şekildedir:
@Ahmed @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @The_Erinch @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?