Son Dakika! Rating Ölçümleriyle İlgili Karar Belli Oldu!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
SON DAKİKA! RATING ÖLÇÜMLERİYLE İLGİLİ KARAR BELLİ OLDU!

1920d1346555352-son-dakika-rating-olcumleriyle-ilgili-karar-belli-oldu-kanallar.jpg

Merakla beklenen rating ölçümleriyle ilgili karar az önce verildi.
Rating operasyonunun ardından AGB ile sözleşmesini iptal eden Televizyon İzleme Araştırma Komitesi'nin (TİAK), reklamverenlerle yaptığı toplantıda ölçümlerin TNS ile yapılmasına karar verildi.
Kartların yeniden dağıtılması anlamına gelen bu gelişmeye göre, ratingler açıklanmaya başlayacak. TİAK ve reklamverenlerin aldığı bu karar yarından itibaren geçerli olacak.

Ekli dosyalar

• kanallar.jpg
    kanallar.jpg
    77.4 KB · Hit: 665
Moderatörün son düzenlenenleri:
@Forumdash

Nasıl yani yarın sabah bugünün sonuçları açıklanacak mı? Yoksa yarın mı ölçüme başlanacak?

Yani yarin yeni reyting ölçümleri basliyor..

SBT elveda, TNS merhaba!

SBT yayinlanir ama aralarinda çok fark olacagini pek sanmiyorum açikcasi..

İki şirketin reytingleri de açıklandığı takdirde forumda paylaşılacak. :)

- - - Ekleme - - -

ABG mi ? :D

Konuyu hazirlayan ve derleyen kisi, orada çok çok ufak bir hata yapmis. GB harflerin yerini degistirmis yanlisklikla. Ben düzelttim.

Konuyu hazirlayan ve derleyen kisi, orada çok çok ufak bir hata yapmis. GB harflerin yerini degistirmis yanlisklikla. Ben düzelttim.

Teşekkurler düzeltme için..Haberi haber sitesinden hemen alıntı yaptiğim için.Ayrıca başlıgıda düzeltebilirmisin? Buyuk kucuk harfler aralara serpişmiş.Kötü duruyor.

@LordlyBence yarin bu akşamki sonucları acıklayabilirler.Geçende bir yapımcının ölçümlere çoktan başlanıldıgına dair haber paylaşmiştim.Bugunude ölçmüşler hesaplamaya başlamişlardir bile.

Teşekkurler düzeltme için..Haberi haber sitesinden hemen alıntı yaptiğim için.Ayrıca başlıgıda düzeltebilirmisin? Buyuk kucuk harfler aralara serpişmiş.Kötü duruyor.

@LordlyBence yarin bu akşamki sonucları acıklayabilirler.Geçende bir yapımcının ölçümlere çoktan başlanıldıgına dair haber paylaşmiştim.Bugunude ölçmüşler hesaplamaya başlamişlardir bile.

Umarım dediğin gibi olur yarın açıklarlar. Artık beklemekten sıkıldık. :)

Son düzenleme:
Beklenen TNS sonunda başlıyor. Aslında açıklanma saati de önemli. Acaba SBT`den erken mi yoksa geç mi açıklanacak ? :)

Önemli degil, ne demek..