Konuya cevap cer

Serpent Queen 1. sezon

Ah Catherine teyzem neler çektin sen böyle :( uzun zamandır catherine de medici dizisi bekliyordum beklediğim gibi bir dizi değildi ama karakterler gerçekçi olmuş :X

aha bu da yılan [USER=87466]@mrt-06[/USER] sever :A :A

[ATTACH=full]124328[/ATTACH]

[SPOILER="spoi"] sen kalk gel zorla fransanın veliaht prensiyle evlendiliri adam gitsin metres tutsun metres de kuzenin çıksın kadere bak be :(

gerçekte diane in bu kadar etkili biri olduğunu sanmıyorum henrynin üstünde

rahima da yılanlığı öğrendi birkaç ayda mary nin ayağını kaydırdılar son bölüm köşkü kaptı :X ileride birkaç kale falan ister yılan bu kız öteki hizmetçiler hiç böyle aç gözlü çıkmadı

nostradamusu çok üstünkörü geçmişler bence biraz daha işlenebilirdi, henry nin kardeşini zehirledi sadece onun dışında etkisi olmadı

de guise ve bourbon aileleri arası mezhebe dayalı savaş çok saçmaydı resmen catherine naipliği altın tepside verdiler

montmorency amca sonbölüm birden niye catherine in tarafına geçti çok anlamadım

kraliçe elaonor tam bir idol diğerleri taht savaşı verirken kumar oynayıp köpeğini gezdiriyor bahçede :F [/SPOILER]

point: 8.2

Ultimas Ferias1. sezon

elite in brezilya versiyonu çakmesi olmuş :F sarışın memeli oğlan hem gay hem pasif çıktı [USER=88168]@Çiğdem[/USER] olsa ne dalga geçerdim :X [USER=88624]@serhatt[/USER] [USER=90506]@Carpe Diem[/USER] [USER=86534]@Angelica[/USER] [USER=89449]@Emre Ozansoy[/USER] [USER=88679]@Dosi[/USER] [USER=87196]@cookies[/USER] [USER=90333]@Zeyno[/USER] yu eziklemek o kadar keyifli değil :X

[SPOILER="spoi"]şimdi malunun 4 katili var gibi ana taşla vurdu eric boğdu eric in anası uçurumdan attı luiz de polisin kafası karışsın diye silahla vurdu

toplanıp silahla vurmaları çok amatörceydi otopside öldükten sonra vurulduğu pat ortaya çıktı

eric in anası davanıon komiserini değiştirdi ama o kadın işin peşini bırakmaz gibi

son sahnede olayları patlatan brunonun kötürüm abisi francisco gibiydi bakalım 2. sezon olursa belki topalar dizi[/SPOILER]

point: 7.6

[ATTACH=full]124329[/ATTACH]