DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,411
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
ileride ilgilendirir o zaman spoi vermiyimOktevya beni pek ilgilendirmiyor, arada bir gözüküp göz zevki ihtiyacımı gidersin yeter.
İlk izlediğim yabancı dizidir. Yıllar önce güncel takip ederdim. Sen böyle yazınca duygulandım la. Yaşlandık resmen, dile kolay 4 yıl güncel izledim ve dizi biteli 5 yıl olmuş...Merlin 1-2-3-4-5 sezonlar.
2-2.5 ay olmuştur bitireli. Küçükken Star TV'de izliyordum 3 ay önce bi' çılgınlık yapıp en baştan, adam gibi izlemeye başladım. İyi ki de izlemişim.
Öncelikle muazzam şekilde gaza getiren bir giriş müziği var. O gaz ile 1 gün de 1 sezon bitirirsin ki yarım sezon bitirdiğim oluyordu.
Dizinin hikayesi genel olarak iyiydi. Bölümler hep aynı tempo da gitse de -istisna bölümler var- izletiyordu kendisini. Sezon Finallerine yaklaştıkça heyecan artıyor, izleme isteğim katlanıyordu. SFlere kadar ki bölümler geçiştirmelik ama kendine her türlü çeken bölümlerdi.
Merlin adamdır.
Arthur ise malın tekidir. Morgana varken kara-kuru, zenci, çirkin, @Çiğdem- ayarında bir hizmetçi parçasını ne yaparsın ki? Aynaya baksan kendine papaz nikahı kıyarsın o seviye bir tipin var.
Morgana... Bir tarafım ona kötü karakteri yakıştırırken diğer tarafım yakıştırmıyordu. Öyle bir gülüşü var ki; fazlası çirkin ve itici, azı ise onu ideal bir kadın yapıyordu. Güldüğü an kötü karakterini pek ciddiye alamıyordum. Keşke hep iyi kalsaydın.
Uther baba, muazzam bir karizma ve yakışıklılığa sahipti, kötü karakter potansiyeli vardı ama yapmamışlardı. İyi oynadı.
Guinevere. Tanrı senin belanı versin. Gözlerimi bozan bir karakterdi. Keşke ilk bölümde ölseydin veya Arthur'u hiç bir zaman göremeyecek olan bir hizmetçi hayatı sürerek perişan olsaydın.
Gaius hacı dedelerin dedesidir. Komik bölümlerin çoğunda başroldeydi, oyunculuğunu harbi harbi kanıtladı.
Mükemmel bir diziydi kısacası ama; Arthur, keşke Merlin'in büyü yeteneğine sahip olduğunu en az 2 sezon önce öğrenseydi diyorum hep. İçimde kaldı.
Genel olarak 9 çalışır benden.
Versailles 3.sezon
14. Louis ciğim seni hiç sevmedim bu kibir bu kendini yüksekte görme olayın bir yana @yatutarsa ve @Çiğdem- in Murad oğlanı gibi anan yönetmiş devleti sen sefasını sürmüşsün 30 yaşına ka beceriksizsin Orangelı Williamı kıskanıyorsun senden daha genç ve zeki diye @Aserat kaknemi tarihteki oranjla UTC deki oranj arasında hiç benzerlik yok resmen kandırıldık.ss
kesinlikle Montespan markizini seçmeliydin kendine eş olarak kızcağızı resmen saraydan sürdün vizyonsuz seni neyse o da sürgünde boş durmadı
Madame Maintenon (ya da öyle bir şey adı ) ile evlendi en sonunda kadın eski o... ya da zerrin gibi konsomatris diyelim kibarlığımızı bozmayalım @mrt-06 @xBUGRAx
neyse gelelim favori karakterime kesinlikle Prenses Palatine kızcağızın ne hayallerle gelmişti saraya kocası gay çıktı ; ailesi ve şehri (almanyanın doğusu) savaşta yok edildi.
Zamanla saray oyunlarına ayak uydurdu gay kocasıyla türlü fanteziler yaparak sevişti çocuk yaptı; son sezonda kralın tek güvendiği kişi o kaldı sarayda .resimdeki Palatine siyah saçlı olan kocası (kralın kardeşi) diğeri de kocasının sevgilisi zamanla uyumlu bir üçlü oldularNeyse tatlım çektiğin bu cefaların neticesini kayınbiraderin kral ölünce alacaksın o kısımları dizide göstermeselerde oğlun kral büyüyüne ka vekil olacak sen ana kraliçe gibi olucan zaten fransız ihtilalinden sonra napolyon da defedilince soy senin torununun torunundan devam edecek
ne diyordum 14.Louis in son toplantısındaki sözleri çok gıcıktı birini hatırlattı bana .ss @Bully @Ahmed @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @ozmoturk @gözlemci @denizz19 @dizi kolik @kerem @cookies @vadikızı @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 61047 Ekli dosyayı görüntüle 61046
Hayatim sen @Çiğdem- @dizi kolik @Dosi den güzel çoğu erkeksaçlarr o one yaaa benim saçlardan güzelmiş
Uzun saçlı çocuk taşmışVersailles 3.sezon
14. Louis ciğim seni hiç sevmedim bu kibir bu kendini yüksekte görme olayın bir yana @yatutarsa ve @Çiğdem- in Murad oğlanı gibi anan yönetmiş devleti sen sefasını sürmüşsün 30 yaşına ka beceriksizsin Orangelı Williamı kıskanıyorsun senden daha genç ve zeki diye @Aserat kaknemi tarihteki oranjla UTC deki oranj arasında hiç benzerlik yok resmen kandırıldık.ss
kesinlikle Montespan markizini seçmeliydin kendine eş olarak kızcağızı resmen saraydan sürdün vizyonsuz seni neyse o da sürgünde boş durmadı
Madame Maintenon (ya da öyle bir şey adı ) ile evlendi en sonunda kadın eski o... ya da zerrin gibi konsomatris diyelim kibarlığımızı bozmayalım @mrt-06 @xBUGRAx
neyse gelelim favori karakterime kesinlikle Prenses Palatine kızcağızın ne hayallerle gelmişti saraya kocası gay çıktı ; ailesi ve şehri (almanyanın doğusu) savaşta yok edildi.
Zamanla saray oyunlarına ayak uydurdu gay kocasıyla türlü fanteziler yaparak sevişti çocuk yaptı; son sezonda kralın tek güvendiği kişi o kaldı sarayda .resimdeki Palatine siyah saçlı olan kocası (kralın kardeşi) diğeri de kocasının sevgilisi zamanla uyumlu bir üçlü oldularNeyse tatlım çektiğin bu cefaların neticesini kayınbiraderin kral ölünce alacaksın o kısımları dizide göstermeselerde oğlun kral büyüyüne ka vekil olacak sen ana kraliçe gibi olucan zaten fransız ihtilalinden sonra napolyon da defedilince soy senin torununun torunundan devam edecek
ne diyordum 14.Louis in son toplantısındaki sözleri çok gıcıktı birini hatırlattı bana .ss @Bully @Ahmed @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @ozmoturk @gözlemci @denizz19 @dizi kolik @kerem @cookies @vadikızı @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 61047 Ekli dosyayı görüntüle 61046
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?