How Not To Live Your Life 1. Sezon
Dizinin adını ilk gördüğümde biraz garipsedim, akılda tutmak benim için zor.The Inbetweeners'tan sonra bu diziyi tercih ettim çünkü o diziye benzer bir şey bekliyordum. Konu olarak iki dizi baya farklı ama sadece konu olarak değil birçok anlamda da farklılarmış.
Açıkçası diziye pek ısınamadım. İlk sezonu indirmemiş olsam muhtemelen 2. ya da 3. bölümde bırakırdım ama harcadığım megabaytlara mı acıdım nedir sonuna kadar izledim sezonu.Sezon finalini izlemeden önce diziyi bırakacağıma emindim ama nedense bölümü izledikten sonra izleme isteği oldu bende. O yüzden diziye son bir şans verip 2. sezonu da izleyeceğim.Fakat dizi en azından şu an için beklentimin baya altında. Umarım ikinci sezonu severim.
Puanım: 6.5/10
How Not to Live Your Life - 2. Sezon ve 3. Sezon (Final)
Aslında diziyi iki hafta öncesine kadar unutmuştum nereden aklıma geldi bilmiyorum fakat iyi ki gelmiş. Dizinin ilk sezonundan sonra pek umudum yoktu diziye dair ama ikinci sezonla izlemeye başlamamla birlikte bu düşüncem de kayboldu. Gerçekten çok hoş bir diziydi. Başroldeki karakteri kabullenmek pek kolay olmadı ama kabullendikten sonra kopması zor oldu. Keşke 20 bölümle sınırlı kalmasaymış.
Diziyi herkese tavsiye edemem çünkü cinsel muhabbetler hat safhada.
Puanım: 8.5/10
Son düzenleme: