Son 10 Yılın Efsane Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endgame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
endgame listeyi değiştirip kurtları 1.sıraya koysana sevinsinler belki dünyadaki bütün sorunlar biter

Yaşım yetmiyomuş senle aramda en fazla 1 yaş var vadi 2003 te başladı ona yetti yaşım rahat ol

Ya yemin ediyom sokakta 100 kişiye sor 1 karakter sayamazlar ne efsanesi polatı mematiyi bilmeyen tek Allah ın kulu yok

1-) Asmalı Konak
2-) Avrupa Yakası
3-) Aşk-ı Memnu
4-) Yaprak Dökümü
5-) Ezel
6-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki
7-) Bir İstanbul Masalı
😎 Çemberimde Gül Oya
9-) Muhteşem Yüzyıl
10-) Kurtlar Vadisi

Asmalı Konak Seymen Ağa Unutulmaz Efsanedir .

- - - Ekleme - - -

Ya yemin ediyom sokakta 100 kişiye sor 1 karakter sayamazlar ne efsanesi polatı mematiyi bilmeyen tek Allah ın kulu yok

Senin Gözünde Vadi 1 Her şey de Ama Senin Doğrun Herkesin Doğrusu Değil Şunu Anla Yahu

Şimdi çgonın resimlerine baktım listeye girmeyi hak etmiyor

Resimlerden efsane olup olmadığına karar vermişsin bravo.

Şimdi Öyle Bir Geçer Zaman Ki ne ise Çemberimde Gül Oya da zamanında o idi.

Kurtlar Vadisi'nin 10.olması bana da tuhaf geldi açıkçası ama sıralamalara çok takılmamak gerek bence burada.

- - - Ekleme - - -

O yıllardır sürmesiyle de alakalı bir durum. Rıza babayı bilmeyen de yok ama Arka Sokaklar bu listede ilk 10'a hatta ilk 20'ye girecek bir dizi değil kanımca.

Vadi 1.dir aksini iddaa edene bişey diyemem ayrıca bu oylama zaten vadiciler görmemiş yoksa 1.ydi

- - - Ekleme - - -

Suskun vadi benim değil Türkiye nin efsanesi sen nerde yaşıyon bu dizinin 4 sinema filmi var 4

Avrupa Yakası ekoldur, tektir, zirvededir, en iyi dizidir.

6 yıllık o mükemmellik bir daha asla olmayacak...

Kaç yaşındasın 24 mü?

Sıralamaya bakmadan yapılmış bir liste sanırım "kurtlar vadisi" serisi gerçekten efsaneydi ve 1.kesin hakediyor bence

Tadında bırakılıp zamanında bitirilseydi belki ilk 5 e girerdi ama bu gidişle bikaç yıla ilk 10a bile giremeyecek

Liste gayet mantıklı siz izlemediniz diye dizi izlenmiyor değildir kurtlar vadisi sOn Sırada listede pusunn Adı bile yok. asMalı Konak benim 1.olmasa da kesinlikle listede yer almalı. vadinin Listeye girmesi için kaliteli senaryo gerekir dizinin senaryosu yok ki kaliteli olsun/

yaprak dokumu dile kolay 5 yil boyunca yayinlanmis bir dizidir..

5 yıl olması iyi bir şey değil bence tersine o kadar uzatılmaması gerek dizilerin.

İkinci Bahar, Asmalı Konak, Aşk-ı Memnu vb az zamanda çok iş başardılar. Reytingleri iyi gitmesine rağmen zirvede bırakmayı bildiler.

Avrupa Yakası'nı ayrı tutuyorum çünkü o komediydi ve senaryo ile pek bir işi yoktu. Sürekli oyuncu kadrosunu da değiştirerek izleyiciyi sıkmadı ve komedi anlamında da kendini pek tekrarlamadı...

Kısalık önemli, hem senaryo tekrara düşmemiş, hem de izleyici sıkılmamış oluyor, ÖBGZ 1. sezonunda bitseydi çok iyi övgüler alarak şu an ilk sıralarda olurdu...

1-) Asmalı Konak
2-) Avrupa Yakası
3-) Aşk-ı Memnu
4-) Yaprak Dökümü
5-) Ezel
6-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki
7-) Bir İstanbul Masalı
😎 Çemberimde Gül Oya
9-) Muhteşem Yüzyıl
10-) fatmagülün suçu ne

sıralama muhteşem tebrik ederim listeyi hazırlayan şahsı ..