Son Şampiyon Başakşehir Ligdeki İlk 3 Maçta Sıfır Çekti!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,082
Puanı
1,060
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
0000.jpg

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve 10 sene sonra üç büyükler harici şampiyon olan ilk takım olan Başakşehir, 2020-2021 sezonuna alışılmışın ötesinde kötü başladı ve ligdeki ilk 3 maçta sıfır gol atıp sıfır puan topladı.

3.Haftanın açılış mücadelesinde deplasmanda Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olan Başakşehir böylece Hatayspor ve Galatasaray maçlarından sonra bir maçı daha puansız ve golsüz olarak geride bıraktı.

Karagümrük'e 3 puanı getiren goller ise 47. dakikada Enzo Roco ve 90. dakikada Sabo'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Fatih Karagümrük 7 puana yükselirken, Medipol Başakşehir ise 0 puanda, 21.sırada kaldı.

Şu takıma şampiyonluğu satanları elbet bir gün rezil ederek göndereceğiz.

Karagümrük'te taş gibi top oynuyor. Bir tane de üst düzey forvet çözerse Hurma abim takım avrupa yapabilir.

O değil de Başakşehir umarım ŞL'de Bayern Münih ya da Liverpool ile aynı gruba düşmez. Çok net 8-9 hatta 10'luk olma potansiyelleri var eğer rekor denemesi yapmak isterse karşı taraf. Bu da Türk futbolu adına utanç verici bir olay olur.

O değil de Başakşehir umarım ŞL'de Bayern Münih ya da Liverpool ile aynı gruba düşmez. Çok net 8-9 hatta 10'luk olma potansiyelleri var eğer rekor denemesi yapmak isterse karşı taraf. Bu da Türk futbolu adına utanç verici bir olay olur.
Buna katılmıyorum işte. Bence şu an kulüp olarak ligde bir doyum yaşadılar. Bu seneki amaçları avrupada gitmek bence. Oradaki maçlarda farklı oynayacaklarını eminim ama Okan hoca futbolcuları zihinsel olarak çok iyi yönetmeli yoksa ligde bir bakmışlar avrupa potasına bile girememişler.

Her hafta tahmin liginde de bu hafta artık yener diye Başakcity diyoruz işin kötüsü :A

Abdullah Avcı'nın kurulu düzenine çökmek değil mesele. Abdullah Avcı olmadan Başakşehir çileksiz pastadır. Okan Buruk Konya'nın muhafazakar bir köyünde patates yetiştiriciliğine bir an önce başlasa iyi olur hayatı açısından.

Bu yıl ŞL ile ilgili en büyük isteklerimden biri bu. Rezil olsunlar istiyorum.

Abdullah Avcı'nın kurulu düzenine çökmek değil mesele. Abdullah Avcı olmadan Başakşehir çileksiz pastadır. Okan Buruk Konya'nın muhafazakar bir köyünde patates yetiştiriciliğine bir an önce başlasa iyi olur hayatı açısından.

Bu yıl ŞL ile ilgili en büyük isteklerimden biri bu. Rezil olsunlar istiyorum.
Bizim rekoru kırsınlar :A

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy